Zonnepanelen Dokkum kopen


Als duurzaamheidsspecialist in de regio Dokkum is Bijlstra hét adres voor uw duurzame installaties. Door verschillende duurzame installatietechieken willen we niet alleen onze klanten helpen om groene energie op te wekken, maar vooral onze bijdrage leveren aan een schoner milieu. Zo kunt u bij ons terecht voor installatie, zoals een zonneboiler, wtw-systeem of waterontharder. Daarnaast vindt u bij ons ook de beste zonnepanelen. Door zonnepanelen op uw dak te plaatsen investeert u in een schoon milieu zonder dat u er omzien naar heeft. De ideale oplossing voor een duurzaam Dokkum. Bekijk op onze website wat de zonnepanelen van Bijlstra uit Dokkum voor u kunnen betekenen.

Lees meer

Zonnepanelen voor en door Dokkum

Wilt u het duurzaamheidsimago van uw bedrijf in Dokkum en omstreken verhogen of groene stroom opwekking voor uw woning? Overweeg dan de zonnepanelen van Bijlstra uit Dokkum. Zonnepanelen zijn een makkelijke investering, die een grote invloed hebben op de energievoorziening. Zo profiteert u met zonnepanelen van 100% groene stroom, stijgt de waarde van uw pand en vermindert u de uitstoot van CO2. Bovendien zijn zonnepanelen zelfs geschikt voor plekken waar de zon jaarlijks relatief weinig schijnt. Zonnepanelen hebben namelijk geen direct zonlicht nodig om energie op te wekken. Zelfs op een bewolkte dag kunnen zonnepanelen elektriciteit leveren. Daarom zijn zonnepanelen de juiste keuze voor een duurzame investering. Ook in Dokkum. 

Lees meer

Samen duurzaam in Dokkum

Naast zonnepanelen staat Bijlstra Installaties in Dokkum en omstreken ook bekend om zijn brede assortiment duurzame installatietechniek. Zo kunnen zowel bedrijven als particulieren ook bij ons terecht voor zonneboilers, wtw-systemen, waterontharders, warmtepompen, laadpalen en led-verlichting. Stuk voor stuk duurzame investeringen die een grote bijdrage leveren aan het welzijn van het milieu en een lagere energierekening. Onze installateurs helpen u graag bij het maken van de juiste duurzame keuze voor uw woning of bedrijfspand in de regio van Dokkum. Of het nu gaat om zonnepanelen of laadpalen. Samen komen we tot een duurzame oplossing. 

Bekijk onze duurzame installatietechniek

Kom in contact met Bijlstra

Heeft u vragen over ons duurzame assortiment of wilt u meer informatie over onze zonnepanelen? Onze medewerkers staan u graag te woord en helpen u bij het vinden van een passende oplossing. Wilt u meteen weten waar u aan toe bent? Vraag dan gemakkelijk online een offerte aan voor het plaatsen van zonnepanelen, een cv-ketel of een van onze andere installaties. 

Online offerte aanvragen

Mis onze aanbiedingen en speciale acties niet! Meld u hier aan voor de nieuwsbrief.