Een Google+ review schrijven


Bij Bijlstra horen we graag wat u van ons vindt. Door een Google+ review te schrijven, kunnen we niet alleen onze service voor u verbeteren, maar helpt u ons ook om beter gevonden te worden in Google.

Waarom een Google+ review? 

Google+ is een online platform waarop klanten van Bijlstra een review achter kunnen laten. Deze reviews helpen andere potentiële klanten bij het maken van de juiste keuze voor een installatiebedrijf. Bovendien zorgen de reviews er voor dat Bijlstra makkelijker gevonden wordt in Google. We waarderen het daarom enorm als u slechts enkele minuten de tijd wilt nemen voor het schrijven van een review. 

Hoe schrijf ik een review?

Het schrijven van een review kost u slechts enkele minuten. Volg hiervoor de volgende stappen: 

  1. Klik op de onderstaande button 'Schrijf een review'. 
  2. Klik op 'een review schrijven' linksonder in het scherm.
  3. Log in met uw Google+ account (indien u nog niet ingelogd bent). Indien u een Gmail account heb, log dan in met uw Gmail gegevens (dan heeft u al Google+). Geen Gmail? Maak dan eenvoudig een Google+ account aan via: https://accounts.google.com/signup
  4. Beoordeel Bijlstra Installaties met 1-5 sterren, schrijf een korte review voor potentiële klanten en voeg eventueel een foto toe. 
  5. Klik tot slot op 'posten' om uw review te plaatsen. 

Let op! 

Google is erg streng in het beoordelen van reviews. Het is daarom niet toegestaan om de linkjes of namen van uw/onze website te vermelden. Wanneer u dit wel doet, bestaat de kans dat Google de review verwijdert. Het vermelden van 'Bijlstra Installaties' is daarentegen geen enkel probleem. 

Bedankt voor de tijd en moeite voor het schrijven van een review! 

Schrijf een review

Mis onze aanbiedingen en speciale acties niet! Meld u hier aan voor de nieuwsbrief.