Subnavigatie

Koelingsinstallaties


Een huis wordt pas een thuis met een leuke inrichting, een gezellige sfeer en de juiste temperatuur. Bij dat laatste helpen we u graag. Wanneer het buiten warm is, wordt uw huis ook verwarmd. Door de slimme installaties van Bijlstra Installaties brengt u elke kamer in uw huis eenvoudig op de juiste temperatuur. Door uw huis te voorzien van een installatie zoals een airconditioning, een koelingssysteem of isolatiemateriaal zorgen wij ervoor dat u kunt blijven genieten van een aangename temperatuur.

Heeft u vragen over onze koelingsinstallaties of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen? Neem dan gerust contact met ons op of vraag direct een offerte aan. 

Offerte aanvragen

Onze mogelijkheden

Er zijn talloze mogelijkheden om uw huis of pand te voorzien van een koelingsinstallatie. Hieronder vindt u een greep uit de diensten en producten die wij aanbieden om uw huis of pand te verkoelen: 

 

Niet wat u zoekt? Geen zorgen. Wij helpen u graag met het vinden van een oplossing. Vraag onze medewerkers voor meer informatie en een deskundig advies.

Offerte aanvragen

Mis onze aanbiedingen en speciale acties niet! Meld u hier aan voor de nieuwsbrief.