Subnavigatie

Waarom is onderhoud aan uw luchtverwarming belangrijk?


Luchtverwarming is een alles-in-één systeem. Het zorgt voor verwarming in de koude maanden, voor airconditioning in de zomer en een goede ventilatie het hele jaar door. Om hier optimaal van kunnen blijven te genieten, is het belangrijk om de buizen en roosters goed te onderhouden.

Luchtverwarming werkt op basis van een kanalensysteem dat uw gehele woning van warme of koude lucht voorziet. Het is een gesloten systeem dat 'oude lucht' filtert, die lucht vervolgens opwarmt (of koelt) en uiteindelijk opnieuw in de kamers verspreidt. Om er voor te zorgen dat de lucht gelijkmatig verdeeld wordt, zijn de buizen en roosters nauwkeurig afgestemd op de de oppervlakte van iedere kamer. Hoewel u hiermee bent verzekerd van een snelle opwarming van uw huis, is het systeem gevoelig voor schimmels en stof. 

De filters halen de vieze deeltjes uit de lucht en houden stof tegen. Door de ophoping van bacteriën gaat de werking van de filters achteruit. Hierdoor wordt de luchtkwaliteit minder en blijft er veel stof achter op de roosters. Om verzekerd te blijven van gezonde lucht zonder stof en bacteriën is het belangrijk uw luchtverwarming periodiek te laten onderhouden. Tijdens een onderhoudsbeurt worden de filters, roosters en buizen grondig gereinigd en uitgezogen. Op deze manier kunt u blijven genieten van snelle opwarming, gezonde lucht en schone onderdelen. 

Laat de vakkundige installateurs van Bijlstra uw luchtverwarming onderhouden. Sluit gemakkelijk online een onderhoudsabonnement af! 

Onderhoudsabonnement afsluiten

Voordelen van onderhoud

Voorkom stoffige roosters en vieze lucht. Laat uw luchtverwarming periodiek onderhouden en wees verzekerd van: 

  • Gezonde lucht
  • Tijdens het onderhoud worden filters en roosters schoongemaakt, waardoor er weer stofvrije lucht kan worden verspreid. 
  • Snelle opwarming
  • Een goede werking van uw luchtverwarming zorgt voor snelle opwarming van uw huis. 
  • Schone onderdelen 
  • Een vieze luchtverwarming laat vieze aanslag achter. Met een onderhoudsabonnement voorkomt u stoffige roosters.
  • De service van Bijlstra 
  • Met een onderhoudsabonnement profiteert u van Bijlstra's betrouwbare service- en onderhoudsdiensten
 
Onderhoudsabonnement afsluiten

Mis onze luchtverwarming aanbiedingen en speciale acties niet! Meld u hier aan voor de nieuwsbrief.