Subnavigatie

Sanitaire installaties


Wij streven naar optimaal woongenot voor u. Goede sanitaire installaties zijn daarbij belangrijk. Wij helpen u graag bij het bedenken, ontwerpen en installeren van nieuwe sanitaire installaties voor uw badkamer, toilet of keuken. Zo voorzien wij u onder meer graag van warm water, zorgen wij voor de beste waterontharders en zijn we u van dienst met uw rioleringswerkzaamheden. Bovendien weet u bij Bijlstra Installaties zeker dat u zorgeloos kunt genieten van uw sanitiar. Bij onze gespecialiseerde installateurs staan comfort en hygiëne namelijk hoog in het vaandel. Zo komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan en heeft u geen omkijken naar uw sanitaire installaties. 

Heeft u vragen over onze sanitaire installaties of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen? Neem dan gerust contact met ons op of vraag direct een offerte aan. 

Offerte aanvragen

Onze mogelijkheden

Bijlstra Installaties biedt u verschillende diensten en producten als het gaat om sanitaire installaties. Hieronder vindt u een greep uit onze mogelijkheden: 

  • Tapwaterinstallaties
  • Warmwatervoorziening
  • Grijswaterinstallaties
  • Hydrofoorinstallaties

Niet wat u zoekt? Geen zorgen. Wij helpen u graag met het vinden van een oplossing. Vraag onze medewerkers voor meer informatie en een deskundig advies.

Offerte aanvragen

Meer weten? Bekijk onze video over badkamers!

Mis onze aanbiedingen en speciale acties niet! Meld u hier aan voor de nieuwsbrief.