Onze duurzame installaties

De beste keuze voor u en het milieu. Dat betekent dat duurzame installatietechniek niet alleen beter is voor het milieu, maar ook voor u. Hoewel duurzame producten vaak een flinke investering zijn, bespaart u hiermee aanzienlijk op uw energierekening. en profiteert u van groene stroom. Tegelijkertijd draagt u bij aan een schoner milieu door minder CO2 en andere brandstoffen uit te stoten. Bijlstra Installaties helpt u graag een handje om uw bedrijf of woning energiezuiniger te maken. Neem gerust contact met ons op voor een duurzaam advies op maat.

Onze duurzame installaties

Zonnepanelen

Profiteer van energie van de zon. Met onze zonnepanelen wekt u elektriciteit op voor uw huishoudelijke apparaten, zelfs wanneer het bewolkt is. Zo haalt u altijd rendement uit uw zonnepanelen. 

Lees meer

Zonnecollectoren

Investeer in uw portemonnee en het milieu. Met onze zonnecollectoren bent u niet meer afhankelijk van energieleveranciers en bespaart u veel kosten. Bovendien draagt u bij aan een schoner milieu.

Lees meer

Warmtepompen

Een warmtepomp haalt warmte van buiten om binnen te verwarmen. Hierdoor is minder gas nodig en wordt groene energie opgewekt. Bovendien wordt een deel van de investering gefinancierd door de overheid. 

Lees meer

Warmteterugwinning (WTW)

Met een WTW-systeem bent u altijd verzekerd van schone lucht in huis. Het systeem haalt verse lucht van buiten en voert oude lucht van binnen af. Zo geniet u in elke kamer van schone, frisse lucht.  

Lees meer

Ledverlichting

Op zoek naar een manier om gemakkelijk energie te besparen? Dan is ledverlichting de oplossing. Een ledlamp gebruikt slechts 10% van de stroom van traditionele verlichting en gaat erg lang mee.  

Lees meer

Laadpalen

Voorkom urenlang stilstaan met onze handige laadpalen. Zowel bij particulieren als bedrijven plaatsen onze installateurs een laadpaal voor ieder type auto. Zo gaat u altijd zonder zorgen op pad. 

Lees meer

Waterontharder

Kies voor kalkvrij water met een wateronderharder. Hierdoor bent u verzekerd van schoon en zuiver water en geniet u van een kalkvrije badkamer en een besparing op uw energiekosten. 

Lees meer

Mis onze aanbiedingen en speciale acties niet! Meld u hier aan voor de nieuwsbrief.