Subnavigatie

Review familie Boelstra, Holwerd


Ongeveer een half jaar geleden hebben wij een woning uit het jaar 1978 gekocht.
Deze woning moest geheel onder handen genomen worden, aangezien bijna alles net zo oud als het huis zelf was.

Zelf de werkende ketel dateerde nog uit het jaar 1978 en die grote convector radiatoren namen toch wel heel veel ruimte in beslag. Tsja en tegenwoordig zijn we nogal kritischer dan vroeger, dus alles moest er maar uit. De gehele begaande grond moest worden gestript en alles moest opnieuw worden aangelegd. Meterkast, stroomvoorziening, gasleidingen, vloerverwarming, cv ketel, afvoerbuizen etc. Maar dan is de vraag, welk bedrijf gaat dat doen!!

Na diverse bedrijven te hebben benadert bleven er voor ons 2 over, waaronder Bijlstra. Wij hebben dhr. Bijlstra en het andere bedrijf laten komen om alles met ons door te spreken en n.a.v. hiervan ons een offerte te geven voor de vele werkzaamheden die er moesten gebeuren.

Mijn man en ik waren er al gauw over uit dat het Bijlstra zou worden. De offerte sprak ons aan en het voelde meteen goed.Helaas was de offerte wel ver boven ons budget, dus gaf dhr Bijlstra aan om nog weer te langs komen om te kijken of er ook wat aangepast kon worden en om ons nog uitleg te geven over de mogelijkheden m.b.t. het dichter bij ons budget te komen. Dus in plaats van werkzaamheden op ons lijstje meteen door te strepen werd er gekeken naar mogelijkheden. Dit gaf ons een zeer goed gevoel.

Alle mannen die hier zijn geweest waren harde werkers erg behulpzaam en ook niet onbelangrijk erg vriendelijk!! Ze hebben goed werk geleverd, maar er zijn ook wel dingen / werkzaamheden mis gegaan. Dit komt bij vele bedrijven voor en waar mensen werken kunnen fouten worden gemaakt, het belangrijkste vinden wij altijd, als het maar wordt opgelost!!

En dit vind ik echt een pluspunt voor het bedrijf, het werd echt zeer snel opgelost.

Ook waarderen wij het zeer dat dhr. Bijlstra ons belde om te vragen of alles naar wens was en of er ook nog dingen waren die wij kwijt wilden.

Nadat de werkzaamheden afgerond waren kwam dhr Bijlstra ook nog persoonlijk langs om alles na te gaan of het goed was gebeurd en of er nog vragen / problemen/opmerkingen waren. Nee, deze waren er niet. Wij waren/zijn tevreden!!

Al met al een heel prettig bedrijf, dat mochten wij in de toekomst een installatiebedrijf nodig zijn dan zullen wij zeker Bijlstra inschakelen.

Groeten, 

Peter en Johanna Boelstra - Holwerd

Mis onze particuliere aanbiedingen en speciale acties niet! Meld u hier aan voor de nieuwsbrief.