Over ons

Wat maakt Bijlstra nou Bijlstra? Op deze pagina vindt u het antwoord op die vraag. Leer ons bedrijf en onze medewerkers beter kennen en kom meer te weten over de achtergrond van ons installatiebedrijf. Blijf daarnaast op de hoogte van actueel nieuws en de laatste ontwikkelingen door ons te volgen via social media en onze maandelijkse nieuwsbrief. Zo bent u altijd op de hoogte van de laatste acties en aanbiedingen en weet u zeker dat u niets mist. Zin in een kop koffie? Loop gerust eens binnen voor een persoonlijk gesprek over uw installatievragen en -werkzaamheden. 

Onze kracht

Eerlijk en integer. Slim en creatief. En altijd streven naar uitmuntendheid. Dat is de kracht van Bijlstra Installaties. Samen doen we er alles aan om u optimaal van dienst te zijn.

Lees meer

Onze service

Bij Bijlstra zien we service als een product. Daarom staan we 24/7 voor u klaar in geval van een storing en kunt u van ons een tijdige levering van een kwalitatief goed product verwachten.

Lees meer

Onze geschiedenis

1997 is het geboortejaar van Bijlstra Installaties. Sinds die tijd is er veel veranderd aan de binnen- en buitenkant van het bedrijf met een nieuw pand en een nieuwe bedrijfsstructuur.

Lees meer

Ons team

Bij Bijlstra hechten we veel waarde aan persoonlijke aandacht en helpen we elkaar waar het kan. Zo kunnen we u de beste service bieden. Maak kennis met ons team van enthousiaste werknemers. 

Lees meer

Ons nieuws

Blijf op de hoogte van speciale acties, de nieuwste ontwikkelingen en het laatste nieuws rondom Bijlstra Installaties. Lees het hier en volg ons via social media. 

Lees meer

Werken & stagelopen

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kom werken of stage lopen in een team van enthousiaste en ervaren installateurs. Bekijk onze vacatures en start de uitdaging. 

Lees meer

Mis onze aanbiedingen en speciale acties niet! Meld u hier aan voor de nieuwsbrief.