Subnavigatie

Ventilatie


Voor gezonde en frisse lucht gaan we vaak naar buiten. Maar zou het niet ideaal zijn als u van diezelfde gezonde lucht ook binnen kunt genieten? Met de handige ventilatiesystemen van Bijlstra kan dit. Onze mechanische ventilaties en wtw-systemen halen frisse lucht van buiten en blazen dit continu in uw school, bedrijfshal, kantoor of woning. Tegelijkertijd wordt de lucht van binnen afgezogen, waardoor de lucht altijd vers blijft. Zo profiteert u optimaal van een gezond en schoon binnenklimaat. 

Naast het installeren van nieuwe ventilatiesystemen kunt u bij ons ook terecht voor grondige reiniging ervan. Lees er meer over op onze service & onderhoud pagina of bekijk onze abonnementen

Wilt u meer weten over onze ventilatiesystem of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen doen? Neem dan gerust contact met ons op of vraag eenvoudig online een offerte aan.  

Offerte aanvragen

Onze mogelijkheden

Er zijn talloze mogelijkheden om uw huis of pand te voorzien van een ventilatiesysteem. Hieronder vindt u een greep uit de diensten en producten die wij aanbieden om uw huis of pand te ventileren: 

 

Niet wat u zoekt? Geen zorgen. Wij helpen u graag met het vinden van een oplossing. Vraag onze medewerkers voor meer informatie en een deskundig advies.

Offerte aanvragen

Mis onze aanbiedingen en speciale acties niet! Meld u hier aan voor de nieuwsbrief.