Subnavigatie

De service van Bijlstra Installaties


Altijd en overal

Wij zien service als een product. Met een onderhoudsabonnement bij Bijlstra Installaties bent u altijd verzekerd van goed werkende installaties. Naast een periodieke onderhoudsbeurt, staan wij altijd voor u klaar om storingen en problemen met uw installatie op te lossen. Ook buiten onze kantooruren. Of het nu gaat om het oplossen van een storing van uw cv-ketel of het verhelpen van een lekkage; onze specialisten van de storingsdienst helpen u graag voor een snel en vakkundig herstel van uw installatie.

Heeft u geen onderhoudscontract bij ons, maar wel hulp nodig? Ook dan staan we voor u klaar. Neem gerust contact met ons op voor hulp of advies over uw installatie.

Aandacht voor uw wensen

Bij Bijlstra Installaties zit u op de eerste rij. Wij stellen ons graag dienstbaar om u zo goed mogelijk op weg te helpen met uw installatie. Heeft u vragen of bepaalde wensen? Laat het ons weten. Met onze vakkennis en expertise doen wij er alles aan om een antwoord te vinden op uw vragen en om aan uw wensen tegemoet te komen. Bovendien kunt u ook altijd bij ons terecht voor advies over de installaties voor uw bedrijf of woning. Bij ons bent u namelijk degene waar het om draait.

Wat kunt u van ons verwachten?

Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom kunt u bij ons altijd rekenen op:

Een kwalitatief goed product

Door onze jarenlange ervaring en groeiende ontwikkeling in installatiesystemen bent u altijd verzekerd van de beste producten. Bovendien helpen wij u graag aan een duurzame leefomgeving.

Tijdige levering van het product

Als klant wilt u niet te langen hoeven wachten op uw product. Daarom garanderen wij u altijd een tijdige levering. En is de levertijd toch langer dan verwacht? Dan brengen we u op tijd op de hoogte, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Service als er iets met het product is

Een storing of probleem met uw installatie zit in een klein hoekje. Wij helpen u daarom altijd vakkundig en snel. Onze medewerkers van de service- en storingsdienst staan altijd voor u klaar om u van dienst te zijn wanneer er iets is met het product. 

Neem contact met ons op

Meer weten? Bekijk onze bedrijfsfilm!

Mis onze aanbiedingen en speciale acties niet! Meld u hier aan voor de nieuwsbrief.