Onze klanten

Bijlstra Installaties is er voor iedereen. Dat betekent dat u als particulier, ondernemer, agrariër, aannemer, overheidsinstelling, retailbedrijf, zorginstelling en onderwijsinstelling altijd bij ons terecht kunt voor al uw installatiewerkzaamheden. We helpen u graag bij de montage van nieuwe installaties, maar ook bij het onderhoud van uw huidige installatie. Onze gerenommeerde installateurs geven u graag advies over uw project en denken graag met u mee. Samen gaan we voor de beste oplossing die past bij uw situatie en uw wensen.

Particulieren

Uw leefomgeving is onze zorg. Met onze gas-, water- en elektrasystemen voorzien wij u het hele jaar door van een warm en aangenaam thuis. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. 

Lees meer

Industrie & zakelijk

U wilt graag productief en efficiënt zaken doen. Wij dragen ons steentje hier graag aan bij. Met onze installaties laat u uw onderneming op volle kracht draaien en kunt u onbezorgd zaken doen. 

Lees meer

Agrarisch

Een kwalitatief goede en betrouwbare installatie is van levensbelang in de agrarische sector. Bij Bijlstra Installaties weten we hier alles van. Uw installatie is daarom in goede handen bij ons. 

Lees meer

Aannemers

Als aannemer wilt u beschikken over de beste installatie om uw klanten van dienst te zijn. Wij helpen u graag op weg om een keuze te maken voor de beste en duurzaamste installatie.

Lees meer

Overheid

Naast particuliere en zakelijke klanten stellen wij onze installaties ook beschikbaar voor overheidsinstellingen. Met onze jarenlange ervaring en opgebouwde expertise zijn wij u graag van dienst. 

Lees meer

Retail

Met onze installaties helpen we uw bedrijf op volle toeren te laten draaien. Onze installateurs voorzien u graag van advies over slimme en duurzame installatietechnieken. 

Lees meer

Onderwijs

Goed onderwijs op een duurzame manier. Dat is niet alleen voordelig voor uw onderwijsinstelling, maar geeft ook een goed voorbeeld. Met onze duurzame installatietechnieken helpen we u graag een handje. 

Lees meer

Zorg

Goede zorg begint met betrouwbare installatietechniek. We hebben jarenlange ervaring en weten wat uw zorginstelling nodig heeft. Wij bieden de juiste zorg voor uw installaties. 

Lees meer

Mis onze aanbiedingen en speciale acties niet! Meld u hier aan voor de nieuwsbrief.