Onze installaties

Al uw installaties onder één dak. Dat betekent dat u bij Bijlstra Installaties terecht kunt voor alle soorten en maten installaties; van verwarmingsinstallaties tot camerabeveiliging en van sanitaire installaties tot dak- en zinkwerk. Onze installateurs hebben jarenlange ervaring met het plaatsen van verschillende installaties bij zowel grote bedrijven als bij particulieren thuis. Geen project is te hoog gegrepen voor Bijlstra. Bekijk ons assortiment hieronder en vraag gemakkelijk online een offerte aan. Hulp nodig? Onze medewerkers staan altijd voor u klaar om u te voorzien van een antwoord op uw installatievragen of een deskundig advies. 

Koeling

Gun uzelf een aangename woontemperatuur. Met onze slimme koelingsinstallaties bepaalt u voortaan zelf de hoeveelheid frisse lucht en houdt u de temperatuur gemakkelijk op peil. 

Lees meer

Verwarming

Onze verwarmingsinstallaties laten u niet koud. Wij helpen u graag aan warmte op een manier die bij u past. Zo komen we samen tot de beste oplossing voor een warm thuis. 

Lees meer

Sanitair

Als het gaat om sanitaire installaties staan comfort en hygiëne bij ons voorop. Onze ervaren installateurs weten als geen ander hoe ze u dat kunnen bieden en zijn u graag van dienst. 

Lees meer

Dak- en zinkwerk

Extreme weersomstandigheden kunnen de staat van uw dak- of zinkwerk behoorlijk aantasten. Wij helpen u onder meer graag bij het herstellen van uw dakgoten, dakkappellen of dakbedekking.

Lees meer

Mis onze aanbiedingen en speciale acties niet! Meld u hier aan voor de nieuwsbrief.