Waarom werken bij Bijlstra Installaties?

Bijlstra Installaties is al jarenlang een betrouwbare installatiespecialist op het gebied van gas, water en elektra. Wij helpen onze klanten in de regio Dokkum - zowel particulieren als bedrijven - aan de beste installaties en denken graag met ze mee. Op deze manier gaan we samen op zoek naar een oplossing. Datzelfde geldt voor ons team. Met onze Lean & Learn methode van werken, waarbij we elkaar helpen en van elkaar leren, zorgen we voor een persoonlijke en fijne werksfeer.

Kunnen we jou overtuigen?

Werksfeer

Een persoonlijke en betrokken werksfeer, waarin iedereen de kans krijgt om te groeien.

Lean & Learn

Met onze Lean & Learn methode helpen en leren we van elkaar om tot het beste resultaat te komen.

Ricardo Semler

Een inspiratiebron voor Bijlstra. Zijn visie? 'Gelukkige mensen die samen presteren'.

Teamwork

Samen staan we sterk. Bij Bijlstra hechten we veel waarde aan het belang van het team.

Klanten

De klant staat centraal. We werken hard om onze klanten goede service en installaties te bieden.

Stagelopen bij Bijlstra Installaties?

Bijlstra Installaties biedt studenten en afgestudeerden de kans om veel ervaring op te doen in een betrokken team en een groeiend bedrijf. We bieden je begeleiding waar nodig, maar geven je ook de ruimte om je zelfstandig te ontwikkelen. In het verleden hebben we samengewerkt met verschillende scholen en beschikken zo over de nodige opleidingservaring. Bovendien profiteer je bij ons van een stagevergoeding per maand. Stuur ons je cv, maak kennis met ons en ontwikkel jezelf bij een ervaren installatiebedrijf in Friesland!  

Lees meer over ons

Onze kracht

Eerlijk en integer. Slim en creatief. En altijd streven naar uitmuntendheid. Dat is de kracht van Bijlstra. Benieuwd naar onze visie en waar wij als installatiebedrijf voor staan?

Lees meer

Onze service

Wij doen er alles aan om onze klanten tevreden te stellen. Zo is onze storingsdienst 24/7 bereikbaar en geven we advies op maat. Lees meer over onze service. 

Lees meer

Onze geschiedenis

Het begon allemaal in 1997. Eerst in Berlikum en later in Dokkum. In de loop der jaren zijn we uitgegroeid tot een gerenommeerd installatiebedrijf in Friesland.  

Lees meer

Mis onze aanbiedingen en speciale acties niet! Meld u hier aan voor de nieuwsbrief.