Service & onderhoud

Regelmatig onderhoud aan uw installatie is belangrijk. Niet alleen voor de installatie, ook voor uzelf. Zo voorkomt u gevaarlijke situaties en bespaart u hoge reparatiekosten. Sluit daarom online een voordelig onderhoudsabonemment af bij Bijlstra Installaties. Hiermee bent u verzekerd van periodiek onderhoud aan uw cv-ketel, boiler, geiser, luchtverwarming of gaskachel en kunt u zonder zorgen genieten van een aangename leefomgeving. De installateurs van Bijlstra verzorgen uw installatie. Zo kunt u doen wat u het liefste doet. 

Cv-ketel

Met goed onderhoud van uw cv-ketel voorkomt u storingen en verlengt u de levensduur van de ketel. Laat uw cv-ketel daarom onderhouden door onze vakkundige specialisten. 

Lees meer

Warmte Terug Winning (WTW)

Met een warmteterugwinningssysteem wordt de warmte uit afvoerlucht hergebruikt. Hiermee bespaart u energie en bent u verzekerd van een frisse, goed geventileerde woning.

Lees meer

Boiler

Regelmatig onderhoud aan uw boiler is belangrijk voor uw comfort en veiligheid. Zo voorkomt u een koude douche en verkleint u de kans dat er koolmonoxide vrijkomt. 

Lees meer

Geiser

Geisers worden tegenwoordig nog weinig geïnstalleerd. Toch is het van belang om uw oude geiser regelmatig te laten onderhouden. Hiermee bespaart u hoge reparatiekosten.

Lees meer

Luchtverwarming

Een luchtverwarmer zorgt voor verwarming en goede ventilatie, maar is ook gevoelig voor stof en bacteriën. Laat uw luchtverwarming daarom periodiek controleren en reinigen. 

Lees meer

Gaskachel

Een gaskachel geeft veel sfeer en gezelligheid. Toch is het belangrijk uw gaskachel regelmatig te laten onderhouden om gevaarlijke situaties te voorkomen. Onze service- & reinigingsdienst staat voor u klaar.

Lees meer

Mis onze aanbiedingen en speciale acties niet! Meld u hier aan voor de nieuwsbrief.