Subnavigatie

Waarom is onderhoud aan uw geiser belangrijk?


Om zorgeloos te kunnen genieten van warm water op ieder moment is het belangrijk om uw geiser regelmatig te laten onderhouden. Zo voorkomt u gevaarlijke situaties en bespaart u geld voor mogelijke reparatiekosten in het geval van een storing.

Hoewel geisers tegenwoordig nauwelijks nog worden geïnstalleerd, beschikken sommige oude huizen nog over een geiserinstallatie. Deze installatie vertoont veel overeenkomsten met een boiler, waarbij warm water wordt opgeslagen in een vat. Het verschil tussen beide is het opwarmingsmoment van het water. Waar een boiler het water warm houdt en direct warm water levert, verwarmt een geiser pas wanneer de kraan open wordt gedraaid. Om u zo snel mogelijk te kunnen voorzien van warm water is het van belang uw geiser goed te laten onderhouden. 

Door uw geiser regelmatig te laten controleren en onderhouden, heeft u minder kans op storingen. Hierdoor bent u niet alleen altijd verzekerd van warm water, maar voorkomt u ook hoge reparatiekosten. Naast een financiële besparing zorgt een regelmatig onderhouden geiser ook voor meer veiligheid. Bij geisers die lange tijd zonder onderhoud warm water leveren, bestaat de kans dat er koolmonoxide vrijkomt. Hiermee loopt u risico op een koolmonoxidevergiftiging. Door uw geiser periodiek na te laten kijken voorkomt u dergelijke gevaarlijke situaties en gaat uw geiser langer mee. 

Wij helpen uw geiser graag optimaal te laten werken. Sluit uw voordelige onderhoudsabonnement daarom gemakkelijk online af!

Onderhoudsabonnement afsluiten

Voordelen van onderhoud

Zorgeloos kunnen genieten van warm water? Met een onderhoudsabonnement van Bijlstra Installaties hoeft u nergens meer om te denken en profiteert u van de volgende voordelen: 

  • Minder kans op storing 
  • Door uw geiser regelmatig te laten onderhouden, verkleint u de kans op storingen en onverwachte reparatiekosten.   
  • Veilige leefomgeving
  • Periodiek onderhoud voorkomt gevaarlijke situaties, zoals koolmonoxidevergiftiging. 
  • Energiezuinige werking
  • Een goed onderhouden geiser werkt energiezuiniger en is beter voor het milieu. 
  • Langere levensduur 
  • Met regelmatig onderhoud verlengt u de levensduur van de geiser. 
  • Snelle service 
  • Met een onderhoudsabonnement profiteert u van onze snelle service- & onderhoudsdiensten en is een storing in mum van tijd verholpen. 
 
Onderhoudsabonnement afsluiten

Mis onze geiser aanbiedingen en speciale acties niet! Meld u hier aan voor de nieuwsbrief.