Duurzaam Dokkum - Zonneboiler


Op steeds meer plekken in Nederland wordt de zonneboiler een populair alternatief voor andere verwarmingsinstallaties. Als duurzaam installatiebedrijf van Dokkum kunt u daarom ook bij ons terecht voor een zonneboiler op maat. Door samen meer te investeren dragen we bij aan een beter milieu en een duurzaam klimaat. Een zonneboiler bevordert dit door de natuurlijke warmte van de zon om te zetten in energie voor bij u thuis in Dokkum. Op deze manier profiteert u van duurzame energie en kunt u het gasverbruik vermindereren. Kies daarom ook voor duurzame energie van Bijlstra Installaties Dokkum. Vraag vandaag nog een zonneboiler aan op onze website. Samen maken we Dokkum duurzaam. 

Meer weten

Werking zonneboiler Dokkum

Veel mensen vragen zich af of een zonneboiler wel rendabel is in een plaats als Dokkum. De zon schijnt er immers relatief weinig, waardoor er niet genoeg energie zou kunnen worden opgewekt om een huis te verwarmen. Niet is echter minder waar. Ondanks het feit dat de zon niet dagelijks schijnt in Dokkum, kunt u toch altijd blijven genieten van een warm thuis. Indien de zonnecollectoren te weinig warmte opvangen, wordt de zogenaamde naverwarmer ingeschakeld. Deze naverwarmer kan onderdeel zijn van verschillende installaties, maar vaak is dit de cv-ketel. Met de juiste afstemming van uw cv-ketel bent u op deze manier altijd verzekerd van aangename warmte. Of de zon nu wel of niet schijnt. Ga daarom ook voor duurzaam. Ga voor een zonneboiler van Bijlstra uit Dokkum. 

Meer weten

Voordelen van een zonneboiler in Dokkum

Een zonneboiler in uw woning in Dokkum biedt u in alle opzichten vele voordelen. Allereerst maakt u met een zonneboiler een duurzame keuze. Een zonneboiler stoot namelijk geen CO2 uit en werkt op natuurlijke verwarming door de zon. Daarnaast betaalt u maandelijks minder energiekosten bij aanschaf van een zonneboiler. Omdat u uw eigen warmte produceert, bent u minder afhankelijk van energieleveranciers en betaalt u nooit teveel voor uw energie. Een ander bijkomend voordeel is de subsidie die door sommige gemeente wordt uitgekeerd wanneer u kiest voor een zonneboiler in de omgeving van Dokkum. Bovendien is een zonneboiler gemakkelijk aan te sluiten op uw huidige verwarmingsinstallaties, waardoor ieder huis geschikt is voor een zonneboiler. 

Meer over zonneboilers

Meer informatie over zonneboilers?

Heeft u behoefte aan meer informatie omtrent de werking en het rendement van een zonneboiler bij u thuis? Neem dan gerust contact met ons op. We denken altijd met u mee en voorzien u graag van passend advies als het gaat om het wel of niet plaatsen van een zonneboiler bij u thuis in de omgeving van Dokkum. Help ons Dokkum duurzaam te maken. 

Neem contact met ons op

Mis onze aanbiedingen en speciale acties niet! Meld u hier aan voor de nieuwsbrief.