Installatietechniek Wouterswoude


Bent u op zoek naar een erkend installatiebedrijf in de regio van Wouterswoude? Zoek dan niet verder. Bij Bijlstra Installaties bent u aan het juiste adres voor al uw installatietechniek. Bij ons kunt u terecht voor een voordelig onderhoudsabonnement voor een jaarlijkse check van uw installatie. Daarnaast leveren we verschillende installaties van hoogwaardige kwaliteit, zoals cv-ketels, warmtepompen, wtw-systemen en luchtverwarming. Ook duurzame oplossingen vindt u bij ons. Zo denken we graag met u mee over de beste duurzame installatietechniek voor uw bedrijfspand of woning. Van laadpalen tot zonneboilers en van led-verlichting tot waterontharders. Bijlstra Installaties staat altijd voor u klaar in de regio van Wouterswoude

Ons aanbod

Hoogwaardige installatietechniek voor Wouterswoude

Voor zowel particuliere als zakelijke klanten leveren we installatietechniek op maat. Hierbij kan het zowel gaan om nieuwbouw als om renovatie. Door onze jarenlange ervaring weten we precies wat er nodig is voor uw pand. Zo kunt u bij ons terecht voor verschillende verwarmingsinstallaties, zoals cv-ketels, warmtepompen en luchtverwarmers. Daarnaast leveren we sanitaire installaties die aansluiten bij uw wensen. Hierbij kunt u denken aan nieuwe installaties voor uw badkamer of keuken, maar ook aan het plaatsen van waterontharders. Benieuwd naar wat Bijlstra Installaties u nog meer te bieden heeft in en om Walterswald? Bekijk ons volledige aanbod op de site! 

Onze installaties

Werken en stagelopen bij Bijlstra

Op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de installatietechniek? Bijlstra Installaties geeft je de kans om meer uit je carrière te halen. We zijn op zoek naar nieuwe medewerkers die klaar zijn voor een nieuwe uitdaging in de omgeving van Walterswald. Zo hopen we op korte termijn een Eerste Monteur (E) Werktuigkinde Installaties, Eerste Monteur (E) Elektrotechnische Installaties en een Allround (E&W) Installatiemonteur toe te voegen aan ons team. Daarnaast laten we jonge talenten graag ervaring opdoen in de vorm van een stage. Ben jij de geschikte persoon voor deze vacatures of ben je klaar voor een stage bij installatiebedrijf Bijlstra? Bekijk dan de volledige vacatures en solliciteer direct! 

Bekijk onze vacatures

Installatiebedrijf regio Wouterswoude

Wilt u persoonlijk advies ontvangen of heeft u vragen over onze diensten en producten? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan dagelijks voor u klaar om u te helpen met uw installatievragen. Blijf bovendien op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen rondom Bijlstra Installaties. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en volg ons via Facebook! 

Bijlstra Installaties; de installatiespecialist voor de regio Walterswald. 

Neem contact met ons op

Mis onze aanbiedingen en speciale acties niet! Meld u hier aan voor de nieuwsbrief.