Installatiebedrijf regio Westergeest


Bent u op zoek naar een betrouwbaar installatiebedrijf met veel ervaring in de regio van Westergeest? Dan bent u bij Bijlstra Installaties aan het juiste adres. Als totaalinstallateur hebben wij jarenlange ervaring met verschillende installatiewerkzaamheden; van nieuwbouw tot renovatie en van cv-ketels tot zonneboilers. Wij helpen u graag aan de beste installaties en zorgen voor een aangename leefomgeving. 

Nieuwbouw, verbouw, renovatie en onderhoud

Als totaalinstallateur zijn we gespecialiseerd in verschillende installatiedisciplines. We zijn u van dienst bij de nieuwbouw, verbouw, renovatie of onderhoud van uw installatie. Dit doen we van begin tot eind. Zo zorgen we voor een gedetailleerd ontwerp op de tekentafel en komen we periodiek langs voor onderhoud. Daarnaast voorzien onze installateurs u graag van advies op maat bij uw project. We doen er alles aan om onze ideeën af te stemmen op uw wensen en uw situatie. 

Onze service

Onze installaties

Bij installatiebedrijf Bijlstra heeft u de keuze uit een ruim aanbod. Wij bieden installaties voor ieder pand en elke situatie. Zo kunt u bij ons terecht voor verwarmingsinstallaties, koelingsinstallaties, sanitaire installaties, brandpreventie installaties en camerabeveiliging. Onze installateurs komen graag bij u langs om u van advies te voorzien en op zoek te gaan naar een geschikte oplossing. Daarnaast kunt u bij ons gemakkelijk online een offerte aanvragen. Op deze manier weet u meteen waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan. 

Onze installaties

Samen voor een duurzaam Westergeest

Duurzame installaties zijn niet alleen belangrijk voor het milieu, maar ook goed voor uw portemonnee. Met de duurzame installaties wekt u eenvoudig groene stroom op en bespaart u veel geld op uw energierekening. Wij helpen u graag bij het vinden van een geschikte manier om uw huis of bedrijfspand duurzamer te maken. Denk bijvoorbeeld aan zonnepanelen, een warmtepomp, de Blauwe Molen, of led-verlichting. Samen maken we Westergeest duurzaam. 

Duurzame installaties

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over de diensten en producten van installatiebedrijf Bijlstra? Neem dan contact met ons op via de telefoon of het contactformulier. Volg ons daarnaast op social media voor speciale acties, aanbiedingen en het laatste nieuws over Bijlstra Installaties. 

Meteen weten waar u aan toe bent? Vraag dan online een offerte aan of sluit meteen een onderhoudsabonnement af. 

Neem contact op

Blijf op de hoogte! Meld u nu aan voor de nieuwsbrief.Mis onze aanbiedingen en speciale acties niet! Meld u hier aan voor de nieuwsbrief.