Warmtepompen Dokkum


Duurzame energie wordt niet alleen steeds belangrijker, maar ook steeds toegankelijker. Zo kunt u bij Bijlstra Installaties Dokkum terecht voor verschillende duurzame installaties, zoals zonnepanelen, zonneboilers, laadpalen en led-verlichting. Een andere duurzame installatie die in opkomst is, is de warmtepomp. Met een warmtepomp geniet u van de warmte die u gewend bent, maar dan op een 'groene' manier. Maak vandaag nog een duurzame keuze voor uw woning in Dokkum en vraag eenvoudig een warmtepomp aan bij uw warmtepompspecialist; Bijlstra Installaties uit Dokkum. 

Bekijk onze duurzame installatietechniek

Warmtepomp in Dokkum

Hoewel de warmtepomp steeds meer in trek raakt, vragen veel mensen zich nog vaak af wat een warmtepomp nu precies is en doet. Met een warmtepomp in uw woning in Dokkum haalt u warmte van buiten naar binnen. Door het systeem heen wordt een koude vloeistof gepompt die warmte genereert van een externe warmtebron. Vervolgens wordt de vloeistof in de warmtepomp verdampt en wordt de verdampte vloeistof samengedrukt. Op deze manier stijgt de temperatuur en kunt u genieten van een warm thuis. De warmtepomp is het meest rendabel in combinatie met vloerverwarming. De vloerverwarming heeft namelijk geen hoge temperaturen nodig en verdeelt de verdampte warmte gelijkmatig door uw hele woning in Dokkum. Op deze profiteert u met een warmtepomp van natuurlijke warmte. 

Meer weten

Voordelen warmtepomp in Dokkum

Een warmtepomp is om meerdere redenen de ideale oplossing voor uw woning in Dokkum en omstreken. Allereerst draagt u op deze manier bij aan een schoner milieu. De warmte wordt gehaald uit natuurlijke bronnen, waardoor de CO2 uitstoot wordt beperkt en u minder gas hoeft te gebruiken. Het verminderde gebruik van gas heeft niet alleen zijn uitwerking op het milieu, maar ook op uw portemonnee. Met een warmtepomp zullen uw maandelijke energiekosten een stuk lager uitvallen. Verder gaat een warmtepomp gemiddeld langer mee dan vergelijkbare systemen en is deze geheel geluidsstil. Dat betekent dat u niet langer last zult hebben van pruttelende leidingen of gloeiende cv-ketels. Kies daarom ook voor een warmtepomp van Bijlstra uit Dokkum. 

Offerte warmtepomp aanvragen

Contact

Wilt u weten wat een warmtepomp voor uw woning in de regio van Dokkum kan beteken of heeft u vragen over de werking van een warmtepomp in het algemeen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan dagelijks voor u te klaar om u te helpen bij al uw vragen en problemen omtrent een warmtepomp. 

Neem contact met ons op

Mis onze aanbiedingen en speciale acties niet! Meld u hier aan voor de nieuwsbrief.