Installatiebedrijf regio Veenwouden


Door onze ruime ervaring binnen de installatietechniek is Bijlstra Installaties uitgegroeid tot hét installatiebedrijf van Veenwouden. Of het nu gaat om de cv-ketel bij u thuis of een koelingsinstallatie in de fabriek; voor al uw installatietechniek bent u bij Bijlstra aan het juiste adres. We zijn bedreven in alle takken van het installatiewerk.Zo helpen we u bij de nieuwbouw van verschillende installaties en verzorgen we de renovatie van uw oude installatie. Daarnaast kunt u bij ons gemakkelijk een onderhoudsabonnement afsluiten. Hiermee bent u altijd verzekerd van een goedwerkende installatie en voorkomt u hoge reparatiekosten. Ontdek op onze website wat installatiebedrijf Bijlstra u te bieden heeft in de regio Veenwouden. 

Onze installaties

Duurzame installatietechniek voor Veenwouden

Naast reguliere installaties zijn we bij Bijlstra ook gespecialiseerd in het plaatsen van duurzame installaties in en om Veenwouden. Hiermee dragen we bij aan een schoner milieu en zorgen we voor een lagere energierekening. Neem bijvoorbeeld onze warmtepomp. Een warmtepomp haalt warme lucht van buiten en pompt dit rond in uw huis. De warmte wordt gehaald uit natuurlijke bronnen zoals lucht en grond door middel van een koelvloeistof. Hierdoor is minder gas nodig en profiteert u van groene energie. Bovendien stelt de overheid verschillende subsidies beschikbaar voor het plaatsen van duurzame installaties zoals een warmtepomp. De ideale keuze om op een voordelige manier bij te dragen aan een beter milieu. 

Duurzame installatietechniek

Maatwerk installaties

Als totaalinstallateur in de regio Veenwouden zijn we gespecialiseerd in alle facetten binnen het installatiegebied. Onze installateurs hebben ervaring met zowel het plaatsen van nieuwbouw installaties als het onderhouden ervan. Met deze ervaring op zak leveren we installaties op maat in de omgeving van Veenwouden. Op basis van uw wensen gaan we op zoek naar de beste oplossing voor uw situatie. Onze installateurs komen graag bij u langs om het pand te bekijken en u te voorzien van een advies op maat. Bovendien kunt u op onze website gemakkelijk een offerteaanvraag doen voor uw maatwerk installatie. 

Offerte aanvragen

Neem contact met ons op

Onze medewerkers staan iedere dag voor u klaar om u te voorzien van een antwoord op uw vragen of om u advies op maat te bieden. Neem daarom gerust contact met ons op. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 8.00 en 17.00 en staan u graag te woord. Bovendien bent u van harte welkom om eens langs te komen op ons kantoor in Dokkum (N356 vanaf Veenwouden). En vergeet u niet aan te melden voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en speciale aanbiedingen. 

Contact

Mis onze aanbiedingen en speciale acties niet! Meld u hier aan voor de nieuwsbrief.