Installatiebedrijf regio Twijzelerheide


Voor al uw installatiewerkzaamheden bent u bij installatiebedrijf Bijlstra aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen, installeren, onderhouden en renoveren van zowel nieuwe als oude installaties. Hierbij leunen we op onze jarenlange ervaring die we in de omgeving van Twijzelerheide en Friesland hebben opgedaan. Omdat we veel waarde hechten aan een persoonlijke relatie met onze klanten gaan we graag met u in gesprek om u te helpen bij uw installatieprobleem. Onze installateurs denken altijd met u mee en voorzien u graag van een advies op maat. 

Onze service

Installaties voor Twijzelerheide

Installatiebedrijf Bijlstra biedt u installaties in alle soorten en maten. Bij ons kunt u terecht voor verwarmingsinstallaties, koelingsinstallaties, dak- en zinkwerk, sanitaire installaties, ventilatie installaties en camerabeveiliging. Zo vindt u alle installaties onder één dak. Door onze jarenlange ervaring weten we wat er nodig is om het maximale rendement te halen uit uw installatie. Dit geldt zowel voor grote bedrijfspanden als kleine woningen. We helpen u graag met alles wat met installaties te maken heeft in de omgeving van Twijzelerheide. 

Bekijk onze installaties

Duurzame installatietechniek Twijzelerheide

Flink besparen op uw energierekening? Een steentje bijdragen aan een schoner milieu? Kies dan voor een van de duurzame oplossingen van installatiebedrijf Bijlstra. Onze installateurs geven u graag advies over de mogelijkheden voor uw pand. Zo leveren we zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompen, wtw-systemen, laadpalen, led-verlichting en waterontharders. Door onze ervaring bij zowel bedrijven als particulieren weten we in iedere situatie welke duurzame technieken geschikt zijn. Onze installateurs vertellen u hier graag meer over en komen graag bij u langs in Twijzelerheide om u te voorzien van een passend advies. 

Bekijk onze duurzame installaties

Meer informatie

Heeft u vragen, wilt u meer informatie of bent u op zoek naar advies op maat? Wij helpen u graag verder. Neem gerust eens contact met ons op of kom eens langs op ons kantoor in Dokkum. Benieuwd naar de prijzen van onze installaties? Vraag dan eenvoudig online een offerte aan voor de gewenste installatie. We nemen zo snel mogelijk met u contact op om u te voorzien van een prijsindicatie. 

Vraag een offerte aan

Mis onze aanbiedingen en speciale acties niet! Meld u hier aan voor de nieuwsbrief.