Installatiebedrijf regio Suwald


Haal meer uit uw installaties met de installatietechnieken van Bijlstra Installaties. Wij vernieuwen, renoveren en onderhouden uw huidige installaties en helpen u graag bij de montage van een nieuwe installatie. Bovendien zijn we gespecialiseerd in duurzame installatietechnieken. Op deze manier helpen we u energiekosten te besparen en groene stroom op te wekken. 

Van Suwald tot Drachten

Voor al uw installatiewerkzaamheden kunt u bij ons terecht. Als totaalinstallateur zijn we gespecialiseerd in nieuwbouw, renovatie en onderhoud van allerlei soorten installaties. Hierbij kunt u denken aan de installatie van uw cv-ketel, het renoveren van uw dakwerk of het onderhouden van uw boiler of geiser. Onze installateurs beschikken over de kennis om u zowel op grote als kleine schaal te helpen. Van de lokale ondernemer uit Suwald tot de multinational uit Drachten. 

Bekijk onze installaties

Wat maakt ons Bijlstra?

Naast onze erkende diensten en producten is onze service een belangrijke kracht. We vinden het belangrijk open en eerlijk met u te communiceren, zodat we u optimaal kunnen helpen. Uw wensen staan centraal en samen proberen we tot een oplossing te komen die past bij uw wensen en uw situatie. Daarnaast staan we altijd voor u klaar in het geval van nood. U kunt ons 24/7 bereiken wanneer uw installatie te kampen heeft met een storing.

Onze service

Samen duurzaam

Dat we onszelf een totaalinstallateur noemen, houdt niet alleen in dat we verstand hebben van allerlei installatietechnieken, maar ook van duurzaamheid. Onze installateurs weten precies wat uw pand nodig heeft om het duurzamer te maken. Denk hierbij aan het installeren van waterontharders, een wtw-systeem of zonnepanelen. Samen gaan we op zoek naar een oplossing om uw huis of bedrijfspand te voorzien van groene energie en om kosten te besparen. 

Duurzame producten

Vraag online een offerte aan

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u weten wat een installatie of onderhoud kost? Vraag dan eenvoudig online een offerte aan of sluit meteen een onderhoudsabonnement af! 

Offerte aanvragen

Meer weten?

Voor al uw vragen over installatiewerkzaamheden kunt u contact opnemen met Bijlstra Installaties – uw vertrouwde installatiebedrijf uit de regio Suwald. Bel 0519221790 of vul ons contactformulier in voor meer informatie over onze diensten. 

Neem contact op

Blijf op de hoogte! Meld u nu aan voor de nieuwsbrief.Mis onze aanbiedingen en speciale acties niet! Meld u hier aan voor de nieuwsbrief.