Installatiebedrijf regio Surhuisterveen


Welkom op de webstie van Bijlstra Installaties. Dé installatiespecialist in Surhuisterveen en omstreken. Bij ons kunt u terecht voor al uw projecten en werkzaamheden rondom de niewbouw, verbouw, renovatie of het onderhoud van verschillende installaties. Zo bieden we u service en onderhoud voor uw cv-ketel, warmtepomp of gaskachel, maar leveren we ook duurzame installatietechniek. Denk hierbij aan het monteren van zonnepanelen, het installeren van een warmteterugwinningsysteem of het plaatsen van laadpalen. Op basis van uw wensen gaan we op zoek naar de beste oplossing voor uw installatiewerk. 

Bekijk onze installaties

Vakkundig onderhoud

Voor elke installatie geldt dat regelmatig onderhoud van levensbelang is. Zonder onderhoud neemt de kans op storingen toe en wordt de levensduur van de installatie korter. Daarnaast kan het ook nare gevolgen hebben voor uw gezondheid. Bij niet goed onderhouden installaties kan namelijk koolmonoxide gaan lekken. Onderhoud is dus noodzakelijk, maar heeft ook nog eens andere voordelen. Een schone installatie zorgt voor een efficiëntere verbranding en is daarmee beter voor het milieu en uw energierekening. Sluit daarom voordelig een onderhoudsabonnement af bij Bijlstra Installaties. Hiermee bent  verzekerd van jaarlijks onderhoud aan uw installatie en profiteert u van onze servicevoorwaarden. 

Onderhoudsabonnement afsluiten

Wat klanten vinden

Bijlstra Installaties is er voor iedereen; voor de particuliere en de zakelijke klant, voor kleine en grote installaties en voor gloednieuwe installaties en regelmatig onderhoud. Door ons brede aanbod van diensten hebben we veel ervaring opgedaan in verschillende sectoren. Hiermee kunnen we u in elke situatie goed van dienst zijn. We denken graag met u mee en voorzien u van maatwerk. Dit betekent dat we niet alleen standaardinstallaties afleveren, maar installatietechniek verzorgen die aansluit bij uw wensen. Verschillende klanten in de regio Surhuisterveen gingen u voor. Lees hun verhaal en hun ervaringen met installatiebedrijf Bijlstra in onze reviews. 

Lees onze reviews

Neem contact met ons op

Benieuwd naar wat Bijlstra voor u kan betekenen? Vraag eenvoudig online een offerte aan of neem gerust contact met ons op voor een antwoord op al uw installatievragen en deskundig advies. Bovendien bent u altijd welkom op ons kantoor voor een goed gesprek. Plan gemakkelijk online een afspraak. 

Plan afspraak

Mis onze aanbiedingen en speciale acties niet! Meld u hier aan voor de nieuwsbrief.