Installatiebedrijf regio Sumar


Bijlstra Installaties is de installatiespecialist op alle gebieden van het vak. Onze installateurs hebben jarenlange ervaring in nieuwbouw, renovatie, en onderhoud van installaties. Deze ervaring hebben we opgedaan bij zowel particuliere als zakelijke klanten. Hierdoor weten we precies wat onze klanten nodig hebben. Of het nu gaat om de herinrichting van een fabriekshal of het plaatsen van een nieuwe cv-ketel bij een woning in Sumar; Bijlstra is er voor iedereen en voor al uw installatiewerkzaamheden. 

Cv-ketel onderhoud

Het lijkt vanzelfsprekend dat een cv-ketel altijd z'n werk doet zonder er iets aan te hoeven doen. Niet is echter minder waar. Om verzekerd te zijn van een goede werking van uw cv-ketel op lange termijn is het van belang deze regelmatig te laten onderhouden. Sluit daarom voordelig een onderhoudsabonnement af bij Bijlstra. Hiermee bent u verzekerd van jaarlijks onderhoud aan uw cv-ketel en komt u niet voor verrassingen te staan. Naast cv-ketels verzorgen wij ook onderhoud aan andere installaties, zoals boilers, geisers, luchtverwarmers, wtw-systemen en gaskachels. Bekijk onze abonnementen op de website en sluit voordelig een abonnement af dat past bij uw installatie. 

Bekijk abonnementen

Installaties in alle soorten en maten

Bij Bijlstra Installaties kunt u terecht voor al uw installatiewerkzaamheden. Dit betekent dat we voor iedere situatie een passende installatie hebben. Zo kunt u bij ons terecht voor verschillende installaties om de temperatuur te regelen, zoals cv-ketels, airco's en ventilatiesystemen. Daarnaast zijn we er ook voor de aanleg van al uw sanitaire voorzieningen. En om de veiligheid van uw pand te garanderen, helpen we u graag bij het plaatsen van camerabeveiliging en staan we klaar voor al uw dak- en zinkwerk. Bekijk de mogelijkheden op de website en vraag eenvoudig online een offerte aan. 

Onze installaties

Onze medewerkers staan voor u klaar

Kunt u niet vinden wat u zoekt of heeft u vragen over onze diensten of producten? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers voorzien u van antwoorden op al uw vragen en geven u een passend advies. Op basis van uw wensen gaan we samen met u op zoek naar de beste oplossing. Bovendien bent u altijd welkom in ons kantoor in Dokkum voor een vrijblijvend gesprek onder het genot van een kopje koffie (via N356 vanaf Sumar). 

Neem contact op

Mis onze aanbiedingen en speciale acties niet! Meld u hier aan voor de nieuwsbrief.