Installatiebedrijf regio Stiens


Voor al uw installatiewerkzaamheden in de regio van Stiens kunt u terecht bij installatiebedrijf Bijlstra. Wij helpen u bij zowel de montage als het onderhoud van uw installatie en hebben een neusje voor duurzaamheid. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen? Onze installateurs voorzien u graag van een advies op maat. Samen gaan we op zoek naar de beste installaties voor u. 

De klanten van Bijlstra

Wij zijn er altijd, voor iedereen en voor alle installatiewerkzaamheden. Dat houdt in dat we installaties plaatsen en onderhouden bij zowel particuliere als zakelijke klanten en zowel op grote als op kleine schaal. Zo zijn we er voor de lokale aannemer uit Stiens en de grote fabriekshal in Dokkum. Bovendien beschikken we over de kennis en ervaring om de beste installaties bij u te monteren. Denk hierbij aan verwarmingsinstallaties, koelingsinstallaties, sanitaire installaties en camerabeveiliging

Bekijk onze installaties

Service & onderhoud

Om een lange levensduur van uw installatie te kunnen garanderen, is periodiek onderhoud noodzakelijk. Bij installatiebedrijf Bijlstra kunt u gemakkelijk online een onderhoudsabonnement afsluiten voor het onderhouden van uw cv-ketel, boiler, geiser, of wtw-systeem. Hiermee heeft u geen omkijken meer naar uw installatie en voorkomt u hoge vervangings- en reparatiekosten. Kies daarom voor een voordelig onderhoudsabonnement van Bijlstra Installaties. 

Service & onderhoud

Werken of stage lopen in de buurt van Stiens

Op zoek naar een uitdagende baan of stage in de buurt van Stiens? Kom dan werken of stage lopen bij Bijlstra Installaties. Wij bieden u de ruimte zich te ontwikkelen bij een installatiebedrijf met hart voor installatietechniek. Bovendien geven we u de mogelijkheid om te groeien in een team van jonge en enthousiaste werknemers, waarbij een persoonlijke werksfeer hoog in het vaandel staat. Bekijk onze vacatures online of doe een open sollicitatie via de website.

Werken bij ons

Kom eens langs

Wilt u meer weten over onze installaties of bent u benieuwd naar de mogelijkheden. Neem dan contact met ons op of kom gerust eens langs in ons kantoor.

Direct zaken doen? Sluit gemakkelijk online een onderhoudsabonnement af of vraag een offerte aan! 

Offerte aanvragen

Mis onze aanbiedingen en speciale acties niet! Meld u hier aan voor de nieuwsbrief.