Service & onderhoud Dokkum


Het lijkt vanzelfsprekend dat uw installatie altijd naar behoren werkt. Toch is dit niet zo vanzelfsprekend als het lijkt. Om uw installatie in topconditie te houden is het van belang deze goed te onderhouden met de juiste service. Daarom kunt u bij Bijlstra uit Dokkum terecht voor verschillende serviceabonnementen om uw installatie te laten onderhouden. Met een serviceabonnement zorgen wij voor jaarlijks onderhoud aan uw installatie op de wijze die wordt voorgeschreven door de leverancier. Zo bent u altijd verzekerd van een goed werkende installatie, een langere levensduur ervan en service op maat in Dokkum en omstreken. 

Service & onderhoud

Voordelen serviceabonnement Dokkum

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor een serviceabonnement van Bijlstra in de regio Dokkum. Allereerst heeft uw installatie minder kans op storingen. Door deze periodiek te laten voorzien van deskundige service en onderhoud blijft de installatie in goede conditie en voorkomt u hoge reparatiekosten. Daarnaaast profiteert u met een serviceabonnement in Dokkum en omstreken van onze snelle service in het geval van nood. Indien er onverwachts toch iets met uw installatie aan de hand is, dan staan we zo snel mogelijk bij u op de stoep om het probleem kosteloos te verhelpen. Bovendien is een goed werkende installatie ook beter voor het milieu. Met een serviceabonnement wordt de installatie regelmatig onderhouden, waardoor uw installatie efficiënter verbrandt en minder CO2 uitstoot. Kies daarom voor een serviceabonnement van Bijlstra uit Dokkum.

Serviceabonnement afsluiten

Serviceabonnement en meer

Naast onze voordelige serviceabonnementen voor verschillende installaties kunt u rondom Dokkum ook bij Bijlstra terecht voor andere abonnementen; het onderhoudsabonnement en het all-in abonnement. In tegenstelling tot een serviceabonnement profiteert u met een onderhoudsabonnement niet van gratis hulp bij storingen, maar bent u wel verzekerd van jaarlijks onderhoud. Maar waar het serviceabonnement voor de regio Dokkum ophoudt met jaarlijks en onderhoud en gratis hulp bij storingen, gaat het all-inclusive abonnement verder. Met dit abonnement bent u ook verzekerd van gratis vervanging van verbruikte onderdelen. Bekijk al onze serviceabonnementen, onderhoudsabonnementen en all-inclusive abonnementen op onze website en kies voor de service van Bijlstra Installaties Dokkum.

Bekijk alle abonnementen

Meer over serviceabonnementen Dokkum

Wilt u meer weten over onze serviceabonnementen voor de regio Dokkum of bent u benieuwd wat een serviceabonnement precies inhoudt? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Onze medewerkers staan u graag te woord en helpen u bij het vinden van een oplossing voor uw probleem. Kies voor service van de bovenste plank. Kies voor Bijlstra Installaties Dokkum. 

Neem contact met ons op

Mis onze aanbiedingen en speciale acties niet! Meld u hier aan voor de nieuwsbrief.