Service en onderhoud Leeuwarden


Voor alle installaties geldt hetzelfde; periodiek onderhoud is van levensbelang. Zonder onderhoud loopt uw installatie sneller kans op storingen en zal de kwaliteit ervan afnemen. Kies daarom voor deskundige service en onderhoud van Bijlstra in de regio Leeuwarden. Met een team van ervaren installateurs helpen we u bij het onderhouden van uw cv-ketel, boiler, geiser, warmtepomp, zonneboiler en andere installaties. Door onze ervaring met verschillende installaties in verschillende omgeving weten we wat uw installatie nodig heeft en kunnen we altijd service en onderhoud op maat bieden rondom Leeuwarden. Gaat u voor kwaliteit? Kies dan voor service en onderhoud van Bijlstra Installaties. 

Meer over onze servicea

Voordelen service en onderhoud Leeuwarden

Er zijn verschillende redenen waarom u zou kunnen kiezen voor service en onderhoud voor uw installatie in de regio Leeuwarden. Allereerst voorkomt u hiermee hoge reparatiekosten. Door uw installatie periodiek te laten onderhoud door een serviceinstallateur van Bijlstra is een goede werking van uw installatie gegarandeerd. Daarnaast profiteert u van vele voordelen wanneer u kiest voor service en onderhoud van Bijlstra. Zo bent u, afhankelijk van het soort serviceabonnement, niet alleen verzekerd van jaarlijks onderhoud, maar ook van gratis hulp in het geval van storing en gratis vervanging van verbruikte onderdelen. Bovendien draagt u met deze service bij aan het milieu in de omgeving van Leeuwarden. Een goed onderhouden installatie stoot namelijk minder CO2 uit. 

Service & onderhoud

Serviceabonnement Leeuwarden

Bij Bijlstra kunt u kiezen uit verschillende abonnementen voor het onderhoud en de service van uw installaties in Leeuwarden en omstreken; een onderhoudsabonnement, een serviceabonnement of een all-in abonnement. Met een onderhoudsabonnement bent u verzekerd van jaarlijks onderhoud van uw installatie en betaalt u nooit teveel. Met een serviceabonnement bent u naast jaarlijks onderhoud in de regio Leeuwarden ook verzekerd van gratis hulp in geval van storing. Het all-in abonnement doet hier nog een schepje bovenop. Hiermee profiteert u naast jaarlijks onderhoud en gratis storinghulp ook van gratis vervanging van verbruikte onderdelen indien nodig. Ga voor de beste prestatie van uw installatie. Kies voor service en onderhoud van Bijlstra in de regio Leeuwarden. 

Bekijk onze abonnementen

Vragen over service en onderhoud Leeuwarden

Heeft u vragen over de service en onderhoud van Bijlstra in de omgeving van Leeuwarden of bent u op zoek naar deskundig advies over het onderhoud aan uw installatie? Dan bent u aan het juiste adres bij Bijlstra Installaties. We helpen u graag bij het vinden van een oplossing en denken graag met u mee. De service van Bijlstra helpt u verder. 

Neem contact met ons op

Mis onze aanbiedingen en speciale acties niet! Meld u hier aan voor de nieuwsbrief.