Installatiebedrijf regio Rinsumageest


Is uw huis of bedrijfspand toe aan een nieuwe installatie? Wilt u uw huidige installatie laten onderhouden? Op zoek naar een ervaren installatiebedrijf in de buurt van Rinsumageest? Dan bent u aan het juiste adres bij Bijlstra Installaties. Wij zijn een gerenommeerd installatiebedrijf met passie voor en kennis over installatietechnieken. Onze installateurs voorzien u graag van advies bij al uw installatiewerkzaamheden. Zoek daarom niet langer en laat uw installatie verzorgen door de vakmannen van Bijlstra. 

Wie is Bijlstra?

Installatiebedrijf Bijlstra is een vertrouwde naam in de regio van Rinsumageest als het gaat om installatietechniek. Met onze jarenlange ervaring weten we precies welke installaties geschikt zijn voor uw situatie. Of het nu gaat om een verwarmingsinstallatie voor uw woning of een duurzame installatie voor de agrarische ondernemer; u kunt altijd bij Bijlstra terecht. Bovendien zijn we als totaalinstallateur gespecialiseerd binnen verschillende installatiedisciplines. Zo zijn we u van dienst bij de nieuwbouw, verbouw, renovatie en het onderhoud van uw installatie. 

Onze kracht

Wat doet Bijlstra?

Bijlstra is er voor al uw installatiewerkzaamheden. Dat betekent dat wij installaties plaatsen, verbouwen, renoveren en onderhouden. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van een installaties voor koeling, verwarming of sanitair. Daarnaast sluit u bij ons gemakkelijk een onderhoudsabonnement af voor uw cv-ketel, boiler, geiser of wtw-systeem. Daarmee bent u verzekerd van een lange levensduur van uw installatie en brengt u de kosten van uw energierekening direct naar beneden. 

Onderhoudsabonnement afsluiten

Waarom Bijlstra?

Onze installaties zijn niet alleen van topkwaliteit, onze service is dat ook. Wij zien service als een product, waardoor u altijd op de hoogte wordt gehouden van de ontwikkelingen en waardoor we altijd open en eerlijk met u communiceren. Bovendien zijn we er ook voor het milieu. We volgen duurzame trends op de voet en helpen uw huis of bedrijfspand te voorzien van duurzame installatietechnieken, zoals zonnepanelen, zonneboilers, laadpalen en led-verlichting. Onze installateurs adviseren u graag over de mogelijkheden om uw pand duurzamer te maken. 

Duurzame installaties

Waar vind ik Bijlstra?

Ons installatiebedrijf vindt u in Dokkum, aan de Hogedijken 22 (regio Rinsumageest, Driesum, Damwoude). Loop gerust eens binnen voor een persoonlijk gesprek en meer informatie over onze installatietechnieken. Daarnaast kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen of het contactformulier invullen voor een advies op maat.

Blijf op de hoogte van voordelige aanbiedingen, speciale acties en het laatste nieuws. Meld u daarom aan voor de nieuwsbrief en vergeet ons niet te volgen op social media. 

Neem contact op

Mis onze aanbiedingen en speciale acties niet! Meld u hier aan voor de nieuwsbrief.