Installatiebedrijf regio Quatrebras


Bijlstra Installaties is al jaren de vertrouwde naam in de regio Quatrebras als het gaat om installatiewerkzaamheden. Met onze persoonlijke benadering en ons gedreven team gaan we voor niks minder dan het beste resultaat. Dit betekent dat we altijd voor u klaar staan als het moet en dat we met u meedenken als het kan. We voorzien u graag van deskundig advies op installatiegebied, zodat we samen tot een geschikte oplossing komen. Samen zorgen we voor installatietechniek die u verder helpt! 

De installatietechniek van Bijlstra

Voor al uw installatiewerkzaamheden in de regio van Quatrebras bent u bij Bijlstra aan het juiste adres. De installateurs van ons jonge en gedreven team doen er alles aan om van u een tevreden klant te maken. Zo helpen we u bij het plaatsen van de beste verwarmings-, koelings-, sanitaire en ventilatie installaties. Daarnaast voeren we onderhoud aan uw dak- en zinkwerk en helpen we u bij het plaatsen van brandpreventie-installaties. Bovendien denken we graag met u mee. We voorzien u zo nodig van deskundig advies, zodat we samen tot de beste oplossing komen.  

Onze installaties

Jaarlijks onderhoud

Bij Bijlstra gaan we alleen voor de hoogste kwaliteit. Dit betekent echter niet dat uw installatie zonder onderhoud kan. Elke installatie heeft periodiek onderhoud nodig. Niet alleen om het efficiënt te kunnen laten werken, maar ook voor uw veiligheid. Wanneer uw installatie te lang geen onderhoudsbeurt heeft gehad, loopt u het risico op gevaarlijke situaties. Om dit te voorkomen, bieden wij u verschillende onderhoudsabonnementen. Hiermee bent u verzekerd van jaarlijks onderhoud en profiteert u van vele voordelen. Bovendien zit u nergens aan vast. Bij Bijlstra kunt u uw abonnement namelijk ieder jaar vóór december opzeggen. 

Abonnement afsluiten

Duurzame installaties

Wij dragen graag een steentje bij aan het welzijn van het milieu. Daarom kunt u bij Bijlstra terecht voor verschillende duurzame installaties, zoals led-verlichting, zonnepanelen, wtw-systeem en laadpalen. Door te investeren in deze duurzame producten denkt u niet alleen aan het milieu, maar ook aan uw portemonnee. Maandelijks bespaart u hiermee veel kosten op uw energierekening. Wilt u meer informatie over duurzaamheid? Of bent u benieuwd hoe u uw bedrijf duurzaam kunt maken? Neem dan gerust contact met ons op. Wij voorzien u graag van advies over duuraamheid en helpen u graag bij het doorvoeren van duurzame producten in uw bedrijf. 

Duurzame installaties

Offerte aanvragen

Bent u benieuwd wat Bijlstra voor u kan doen? Of wilt u meer inzicht in de installatietechniek die wij bieden? Vraag dan gemakkelijk online een offerte aan. Druk op de onderstaande knop, stel uw vraag en laat uw gegevens achter. Onze medewerkers voorzien u dan zo snel mogelijk van een reactie op uw offerte. 

Offerte aanvragen

Mis onze aanbiedingen en speciale acties niet! Meld u hier aan voor de nieuwsbrief.