Subnavigatie

Ons team


Bij Bijlstra Installaties denken we niet in 'ik' en 'jij', maar in 'wij'. Samen doen we waar we goed in zijn en helpen we elkaar waar nodig. Zo zorgen we voor een optimale werksfeer en het beste resultaat voor onze klanten.

Aandacht voor elkaar. Een persoonlijke werksfeer. En een dienende rol. Dat is hoe we te werk gaan bij Bijlstra Installaties. Samen willen we onszelf en de ander iedere dag verbeteren door kritisch te zijn op elkaar en elkaar te helpen waar dat kan. Hoewel er verschillende teams bestaan binnen ons bedrijf, gaan we te werk als een team. Want alleen ga je sneller, maar samen kom je verder. Daarom geven we elkaar de ruimte om te groeien, zodat we als team continu verbeteren. Niet alleen om onszelf te ontwikkelen, maar vooral om u nog beter van dienst te zijn. 

En dat is waar het uiteindelijk om draait; De beste service voor u. Om dat te bereiken, stellen we ons iedere dag dienstbaar op. Niet alleen naar u, maar ook naar elkaar. In die dienende rol willen we uitblinken in wat we doen en streven we naar uitmuntendheid. We nemen geen genoegen met minder dan het beste voor onze klanten. Op deze manier werken we als team samen ten dienste van anderen. 

Deze bedrijfscultuur is wat Bijlstra Installaties uniek maakt. Onze mensen staan dag en nacht voor u klaar en doen er alles aan om samen tot het beste resultaat te komen. Wat het beste resultaat is? Van u een zo tevreden mogelijke klant maken. 

Neem contact met ons op

Mis onze aanbiedingen en speciale acties niet! Meld u hier aan voor de nieuwsbrief.