Installatietechniek regio Oosternijkerk


Voor al uw nieuwe installaties, installatieonderhoud of andere installatiewerkzaamheden kunt u terecht bij Bijlstra Installaties. Wij zijn een installatiebedrijf met hart voor installatietechniek en helpen u graag aan de beste installaties. Ons kantoor is gevestigd in Dokkum – vlakbij Oosternijkerk – en van daaruit zijn we inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerd installatiebedrijf in Friesland. Maak kennis met ons op onze site of neem contact op voor meer informatie. Onze deskundige installateurs staan altijd voor u klaar. 

Wij stellen ons graag aan u voor

Voor al uw installatiewerkzaamheden bent u bij Bijlstra Installaties aan het juiste adres. Onze ervaring zetten we graag in om verschillende installaties op verschillende plekken te monteren en te onderhouden. We zijn bedreven in kleine installaties bij u thuis, maar ook in grotere installaties bij uw fabriek of bedrijf. Zo kunt u bij ons terecht voor een cv-ketel, boiler, geiser of wtw-systeem. Bovendien kunt u bij ons kiezen voor een onderhoudsabonnement, zodat uw installatie gegarandeerd goed blijft werken. 

Onze installaties

Duurzame installatietechniek

Onze installatietechniek is niet alleen gericht op u, maar ook op het milieu. We voorzien u graag van duurzame installatietechniek om groene stroom op te wekken. Dit is goed voor uw portemonnee en voor het milieu. Wilt u ook duurzamer leven? Met een zonneboiler, warmtepomp, wtw-systeem of led-verlichting van installatiebedrijf heeft u uw aandeel in een schoner milieu en een lagere energierekening. Onze installateurs geven u graag advies over de mogelijkheden van onze duurzame technieken. 

Duurzame installatietechniek

24/7 storingsdienst; van Oosternijkerk tot Drachten

Naast onze betrouwbare installaties kunt u ook op ons rekenen bij een noodgeval. Onze service- & storingsdienst is 24/7 bereikbaar en is binnen Friesland in mum van tijd op de plaats van bestemming, zodat u nooit lang met een kapotte installatie zit. Bovendien stellen we onszelf de eis dat we u alleen voorzien van de beste service. Dit houdt dat u bij ons kunt vertrouwen op een kwalitatief goed product, tijdige levering van het product en snelle hulp als er iets met het product is. Dat is de service van installatiebedrijf Bijlstra. 

Onze service

Vraag online een offerte aan

Op zoek naar een betrouwbaar installatiebedrijf in de buurt van Oosternijkerk met oog voor u? Dan zit u goed bij Bijlstra Installaties. Vraag online een offerte aan. Onze medewerkers voorzien u zo snel mogelijk van een reactie, zodat u direct weet wat u kunt verwachten. 

Offerte aanvragen

Meer over Bijlstra?

Heeft u vragen, opmerkingen of behoefte aan een gesprek over uw installatiewerkzaamheden? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel 0519221790 voor deskundig advies. 

Neem contact met ons op

Mis onze aanbiedingen en speciale acties niet! Meld u hier aan voor de nieuwsbrief.