Onderhoud cv-ketel Dokkum


Bent u op zoek naar onderhoud voor uw cv-ketel in de regio van Dokkum? Dan ben u bij Bijlstra Installaties Dokkum aan het juiste adres. Dé specialist in het onderhouden van cv-ketels, warmtepompen, zonneboilers, wtw-systemen en alle andere installaties. Met onze brede kennis weten we wat er nodig is om uw cv-ketel van de juiste service te voorzien. We hebben daarnaast veel ervaring in het onderhouden van installaties in verschillende omgevingen. Van grote bedrijfshallen tot installaties bij de klant thuis. Laat daarom het onderhoud van uw cv-ketel Dokkum over aan de erkende specialist in de regio van Dokkum. 

Meer weten

Voordelen cv-ketel onderhoud Dokkum

Het onderhouden van uw cv-ketel kent verschillende voordelen. Niet alleen voor de ketel zelf, maar ook voor uzelf en uw omgeving in Dokkum. Door uw cv-ketel jaarlijks te laten onderhouden door een van onze specialisten bent u verzekerd van een optimale werking van uw cv-ketel. Tijdens het onderhoud worden alle losse onderdelen grondig schoongemaakt en defecte elementen vervangen door nieuwe. Hiermee voorkomt u hoge reparatiekosten in het geval storing en kunt u zorgeloos blijven genieten van de warmte in huis. Bovendien draagt u met onderhoud aan uw cv-ketel bij aan het milieu rondom Dokkum. Een goed onderhouden cv-kelel verbrandt namelijk efficiënter, waardoor er minder CO2 vrijkomt. Zo is cv-ketel onderhoud goed voor de ketel, uw portemonnee en de natuur. 

Meer voordelen

Abonnementen cv-ketel onderhoud

Voor het onderhoud aan uw cv-ketel in de omgeving van Dokkum kunt u kiezen uit verschillende abonnementen; het onderhoudsabonnement, het serviceabonnement en het all-in abonnement. Ieder abonnement heeft zijn specifieke voordelen, waardoor er altijd een abonnement is dat bij u past. Met het onderhoudsabonnement weet u zeker dat u nooit teveel betaalt voor onderhoud. Hiermee bent u verzekerd van jaarlijks onderhoud aan uw cv-ketel, maar profiteert u niet van gratis hulp in geval van storing rondom Dokkum. Dit laatste geldt wel voor het serviceabonnement. Hierbij profiteert u van zowel jaarlijks onderhoud als gratis storinghulp. Het all-in abonnement is het meest complete abonnemet, waarbij u jaarlijks onderhoud, gratis storinghulp en gratis vervanging van verbruikte cv-ketel onderdelen ontvangt. 

Bekijk alle abonnementen

Meer over cv-ketel onderhoud Dokkum

Heeft u vragen, wilt u meer weten of bent u op zoek naar deskundig advies wat betreft het onderhoud van uw cv-ketel in de regio Dokkum? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers denken met u mee en zorgen altijd voor een passende oplossing van uw probleem. Samen helpen we u aan de beste cv-ketel door onderhoud op maat. 

Neem contact met ons op

Mis onze aanbiedingen en speciale acties niet! Meld u hier aan voor de nieuwsbrief.