Installatiebedrijf regio Oenkerk


Voor al uw installatiewerkzaamheden gaat u naar Bijlstra Installaties. Wij helpen u bij het plaatsen van nieuwe installaties en zorgen voor zorgvuldig onderhoud. Met onze 24/7 service- & storingsdienst wordt u in de regio Oenkerk binnen mum van tijd geholpen wanneer uw installatie een storing heeft. Bovendien denken we graag met u mee. Niet alleen over de beste installaties, maar ook over de beste keuze voor uw portemonnee en het milieu. Daarom vindt u bij ons verschillende duurzame technieken en kunt u altijd rekenen op deskundig advies. 

Slimme en innovatieve installatietechniek

Bij installatiebedrijf Bijlstra denken we vooruit. We willen graag op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen en doen er alles aan om onze product- en dienstverlening continu te verbeteren. Daarom vindt u bij ons alleen de beste installaties voor uw situatie. Zo bieden wij geavanceerde koelingsinstallaties en verwarmingsinstallaties om uw kamertemperatuur op peil te houden. Daarnaast zijn we er ook voor uw veiligheid. Met ons camerabeveiliging en brandpreventie installaties kunt u onbezorgd wonen en werken. 

Bekijk onze installaties

Uw installatie, onze zorg

Omdat iedere installatie kwetsbaar is, biedt installatiebedrijf Bijlstra u verschillende onderhoudsabonnementen voor het onderhouden van uw installatie. Met dit abonnement bent u verzekerd van periodiek onderhoud en zorgt u er voor dat uw cv-ketel, boiler, geiser of wtw-systeem naar behoren blijft werken. Bovendien voorkomt u gevaarlijke situaties voor uw gezondheid. Zonder regelmatig onderhoud aan uw installatie bestaat de kans dat er koolmonoxide vrijkomt. Om dit te voorkomen controleren en reinigen onze installateurs uw installatie daarom graag. 

Service & onderhoud

Samen duurzaam

Installatiebedrijf Bijlstra hecht veel waarde aan duurzame installatietechniek. Met dit soort installatietechniek, zoals zonnepanelen, de Blauwe Molen, een waterontharder en laadpalen helpen we het milieu een stukje groener te worden. En dat niet alleen, deze duurzame technieken zijn ook nog eens in uw voordeel. Door nu te investeren in duurzaamheid verlaagt u uw energierekening aanzienlijk en heeft u uw investering binnen een aantal jaren terugverdiend. Bovendien ontvangt u in sommige gevallen een subsidie van de overheid voor het plaatsen van duurzame installatietechniek. 

Duurzame installatietechnieken

Uw installatiebedrijf in de regio Oenkerk

Bent u op zoek naar een installatiebedrijf met oog voor u en het milieu? Een vertrouwde naam in de omgeving van Oenkerk? Dan zit u goed bij Bijlstra Installaties.

Neem gerust eens contact met ons op voor meer informatie of vraag eenvoudig online een offerte aan. We helpen u graag verder. 

Neem contact met ons op

Mis onze aanbiedingen en speciale acties niet! Meld u hier aan voor de nieuwsbrief.