Installatiebedrijf regio Noard Burgum


Bijlstra Installaties is uw installatiepartner in de regio Noard Burgum. Wij zijn er voor zowel de particuliere als de zakelijke klant en leveren installatietechniek op maat. Door onze rijke ervaring op verschillende terreinen kunnen we u van dienst zijn in alle facetten van de installatietechniek. Van het herstellen van uw dakwerk tot het plaatsen van een ventilatiesysteem. En van het monteren van sanitaire voorzieningen tot het installeren van camerabeveiliging. Hierbij bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit. Onze installateurs komen namelijik graag bij u langs om te bepalen wat de beste oplossing is voor uw situatie. Op basis van uw wensen en onze kennis gaan we op zoek naar geschikte installaties en zorgen we voor resultaat op maat. 

Bekijk onze installatechniek

'Groene' installaties

Wij geloven dat installaties 'groener' en duurzamer kunnen zijn. Met minder uitstoot van verschillende brandstoffen willen we de schade aan het milieu beperkt houden. Daarom besteden we veel aandacht aan duurzame installatietechniek. Zo kunt u bij ons terecht voor verschillende duurzame producten, zoals zonnepanelen, laadpalen, led-verlichting en warmtepompen. Stuk voor stuk zorgen deze installatietechnieken voor een groene energievoorziening en een lagere energierekening. Goed voor het milieu en voordelig voor u. Bekijk onze duurzame installatietechnieken en laat onze installateurs u voorzien van groene energie. 

 

Duurzame installatietechnieken

Werken of stagelopen bij Bijlstra

Op zoek naar een leuke, nieuwe uitdaging? Op het gebied van installatietechniek? In de regio van Noard Burgum? Dan hebben we iets voor je. Wij zijn namelijk altijd op zoek naar gedreven installateurs. Wij bieden de mogelijkheid aan zowel stagairs als werkzoekenden om hun talenten in te zetten en te laten groeien in een enthousiast team. Bij Bijlstra krijg je de ruimte om je te ontwikkelen in datgene wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Onze ervaren begeleiders laten je zelfstandig aan de slag gaan en helpen je waar nodig. Bovendien ben je verzekerd van een persoonlijke en betrokken werksfeer door onze Lean & Learn methode, waarin we elkaar helpen om tot het beste resultaat te komen. 

Bekijk onze vacatures

Onze abonnementen

Periodiek onderhoud is belangrijk voor elke installatie. Daarom kunt u bij Bijlstra eenvoudig een abonnement afsluiten voor het onderhoud van uw cv-ketel, boiler, geiser of verwarming. Hiermee bent u verzekerd van jaarlijks onderhoud en gaat uw installatie langer mee. Bovendien voorkomt u op deze manier hoge reparatiekosten. 

Abonnementen

In contact met Bijlstra

Bent u benieuwd naar de kosten van uw verbouwing of renovatie? Vraag dan gemakkelijk online een offerte aan. Zo weet u binnen de kortste keren waar u aan toe bent. Voor meer informatie over onze producten en diensten kunt u altijd contact opnemen of gerust eens binnenlopen in ons kantoor in Dokkum (via N356 vanaf Noard Burgum). 

Neem contact met ons op

Mis onze aanbiedingen en speciale acties niet! Meld u hier aan voor de nieuwsbrief.