Installatiebedrijf regio Leeuwrarden


Als het om installatiewerkzaamheden gaat, is Bijlstra Installaties het aangewezen installatiebedrijf voor de klus. Met ervaring in allerlei verschillende sectoren zorgen wij altijd voor een installatie op maat. Van groot tot klein, van verwarming tot camerabeveiliging; bij Bijlstra bent u altijd aan het juiste adres. Naast het plaatsen van nieuwe installaties zorgen wij eveneens voor het onderhoud ervan. Met een onderhoudsabonnement bent u namelijk jaarlijks verzekerd van een grondige onderhoudsbeurt van uw installaties. Dit bespaart u hoge reparatiekosten en geeft u de zekerheid van een goed werkende installatie. Het hele jaar door. 

Bekijk onze abonnementen

Duurzame installatietechniek

Bent u op zoek naar duurzame installatietechniek in de regio Leeuwarden? Bij Bijlstra Installaties hebben we de kennis en ervaring in huis om uw pand een stukje duurzamer te maken. Dit doen we op verschillende manieren; met zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompen, wtw-systemen, led-verlichting en nog veel meer. In overleg met u gaan we op zoek naar de beste oplossing voor uw situatie. Zo profiteert u van een prettige samenwerking, een lagere energierekening en groene stroom. Goed voor u en nog beter voor het milieu. 

Bekijk onze duurzame producten

Werken bij Bijlstra

Als groeiend installatiebedrijf in de regio Leeuwarden zijn we altijd op zoek naar nieuwe installatiespecialisten die ons team willen komen versterken. In een jong en enthousiast team bieden we stagiars en nieuwelingen de kans hun talenten verder te ontwikkelen en te groeien als installateur. We zijn niet voor niets een erkend leerbedrijf met brede ervaring in het opleiden en begeleiden van jonge werknemers. Bekijk onze vacatures op de website en solliciteer gemakkelijk online. Staat de juiste vacature er niet tussen? Stuur ons dan een persoonlijk bericht met jouw wensen en kwaliteiten. We kijken er naar uit om met je te mogen samenwerken!

Bekijk onze vacatures

Contact met Bijlstra

Voor al uw vragen staan we dag in dag uit voor klaar. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze diensten, een vrijblijvend advies of voor het maken van een afspraak. Daarnaast bent u van harte welkom voor een kop koffie op ons kantoor. Loop gerust eens binnen voor meer informatie over uw installatiewerkzaamheden. En wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en tijdelijke aanbiedingen? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief en vergeet ons niet te volgen via social media. 

Neem contact met ons op

Mis onze aanbiedingen en speciale acties niet! Meld u hier aan voor de nieuwsbrief.