Led-verlichting Dokkum


Als installatiebedrijf vinden we het belangrijk om maatschappelijk verantwoord te ondernemen in de omgeving van Dokkum. Dat betekent dat we veel aandacht besteden aan het opwekken van duurzame energie. Daarom kunt u bij Bijlstra Installaties Dokkum terecht voor verschillende duurzame installaties, zoals warmtepompen, zonneboilers, laadpalen en wtw-systemen. Een andere manier om uw wonining duurzamer te maken is door het plaatsen van led-verlichting. Led-verlichting is de opvolger van de gloeilamp en verbruikt slechts 10% van de energie van een gloeilamp. Zo bespaart u met led-verlichting energie in een handomdraai. 

Bekijk onze duurzame installaties

Is Led-verlichting geschikt voor mijn huis in Dokkum?

Het mooie van led-verlichting is dat het geschikt is voor iedere woning, iedere omgeving en iedere situatie rondom Dokkum. Zonder een enkele voorwaarde kunt u uw traditionele gloeilamp vervangen door een nieuwe led-lamp. Hiermee bespaart u niet alleen veel energie, maar profiteert u ook van 100% groene energie in de omgeving van Dokkum. Led-verlichting is namelijk de meest energiezuinige manier van verlichten. Een ander bijkomend voordeel van led-verlichting is dat het erg lang meegaat. In tegenstelling tot een gloeilamp, is de levensduur van led-verlichting ongeveer tien jaar met een brandtijd van acht uur per dag. Kies daarom ook voor een duurzame manier van verlichten. Vraag uw led-verlichting vandaag nog aan bij Bijlstra uit Dokkum. 

Meer over led-verlichting

Voordelen led-verlichting Dokkum

Naast de energiebesparende voordelen van led-verlichting zijn er nog meer redenen om te kiezen voor deze manier van verlichten in uw huis in Dokkum. In tegenstelling tot een gloeilamp geniet u bij led-verlichting direcht van het licht. Led-verlichting heeft geen tijd nodig om op te starten en schijnt direct op volle lichtcapaciteit. Daarnaast wordt led-verlichting minder snel warm. Een led-lamp zet 80% van de energie om in licht, waardoor de lamp zelf minder warm wordt dan het geval is bij een gloeilamp. Bovendien past led-verichting zich makkelijk aan aan zijn omgeving. Waar led-verlichting voorheen bekend stond als 'kil licht', zijn er tegenwoordig talloze opties om uw led-verlichting af te stemmen op de sfeer van uw ruimte in Dokkum en omstreken. 

Meer voordelen

Geniet van duurzaam licht

Ook genieten van het duurzame licht dat led-verlichting u te bieden heeft? Vraag dan gemakkelijk een offerte aan voor het plaatsen van led-verlichting in uw woning of bedrijfspand rondom Dokkum. Wilt u eerst meer informatie? Geen probleem. Neem gerust contact met ons op voor een antwoord op uw vragen en een advies op maat. Samen gaan we op zoek naar duurzame oplossingen voor Dokkum. 

Neem contact met ons op

Mis onze aanbiedingen en speciale acties niet! Meld u hier aan voor de nieuwsbrief.