De specialist in laadpalen uit Dokkum


Elektrisch rijden is de toekomst. Ook in Dokkum. In de afgelopen jaren is de verkoop van het aantal elektrische auto's hard gegroeid. Dit betekent niet alleen dat veel Nederlanders een duurzame keuze voor hun auto hebben gemaakt, maar ook dat er een nieuw soort tankstation in opkomst is; de laadpalen. Om uw auto te voorzien van de inhoud om vooruit te komen, is een laadpaal bij uw of werk in Dokkum de ideale oplossing. Bij Bijlstra Installaties helpen we u hier graag bij. Samen met u gaan we op zoek naar de ideale laadpalen voor uw auto en zoeken we naar de juiste plek om deze te plaatsen. Samen investeren we in een duurzame toekomst. Kies daarom ook voor de laadpalen van Bijlstra Installaties Dokkum. 

Meer weten

Laadpalen Dokkum

Als particulier heeft u het recht om laadpalen op uw eigen terrein in Dokkum te plaatsen. Wanneer u hier geen ruimte voor heeft, gelden er andere regels. In dat geval zult u een vergunning aan moeten vragen bij de gemeente om de laadpalen in de openbare ruimte te plaatsen. Gelukkig hoeft u dit niet alleen te doen. De laadpaalspecialisten van Bijlstra uit Dokkum geven u deskundig advies over de plek om uw laadpalen te plaatsen en helpen u zo nodig bij de aanvraag van een vergunning. Vraag eenvoudig online een offerte aan voor laadpalen bij u thuis of op het werk. We helpen u dan zo snel mogelijk verder, zodat we Dokkum een stukje duurzamer kunnen maken. 

Offerte aanvragen

Voordelen van laadpalen

Laadpalen aan huis of op het werk kennen verschillende voordelen. Allereerst kunt u uw auto opladen waar en wanneer u maar wilt. Hierdoor bent u niet meer afhankelijk van openbare laadpalen in Dokkum en omstreken en kunt u altijd zorgeloos op pad. Daarnaast is de opkomst van laadpalen ook goed voor het milieu. Door elektrisch te rijden en op te laden verbruikt u namelijk minder brandstof. Dit brengt bovendien ook financiële voordelen met zich mee. Met laadpalen bespaart u flink op uw brandstofkosten. Tot slot zijn laadpalen makkelijk te plaatsen. Onze gespecialiseerd installateurs helpen u hier graag bij, zodat u onbezorgd uw weg kunt vervolgen. Kies voor de laadpalen van Bijlstra uit Dokkum. Kies voor een duurzaam Dokkum. 

Meer over onze laadpalen

Meer informatie over laadpalen

Heeft u vragen, wilt u meer weten of bent u op zoek naar deskundig advies wat betreft het plaatsen van laadpalen bij u in de buurt? Neem dan gerust contact met ons op. Onze laadpaalspecialisten staan dagelijks voor u klaar om u van een antwoord te voorzien op al uw vragen en u te helpen bij het kiezen van de juiste laadpalen. Vraag vandaag nog uw laadpalen aan bij Bijlstra Installaties; de installatiespecialist van Dokkum. 

Neem contact met ons op

Mis onze aanbiedingen en speciale acties niet! Meld u hier aan voor de nieuwsbrief.