Installatiebedrijf regio Kootstertille


Welkom bij Bijlstra Installaties; dé installatiespecialist van Kootstertille en omstreken. Bij ons kunt u terecht voor al uw installatiewerkzaamheden. Zo sluit u bij ons eenvoudig een onderhoudsabonnement af voor onderhoud aan uw cv-ketel, boiler geiser of andere installatie. Daarnaast helpen we bij het renoveren en aanleggen van verschillende installaties rondom Kootstertille. We zijn gespecialiseerd in het verzorgen van verwarmings-, koelings- en sanitaire installaties, maar helpen u ook met uw dak- en zinkwerk of het installeren van camerabeveiliging. Bovendien bent u bij Bijlstra aan het juiste adres voor duurzame installatietechniek. Wij dragen graag bij aan het opwekken van groene energie. Onze installateurs vertellen u graag over de mogelijkheden voor het installeren van duurzame technieken die bij u en uw situatie passen. 

Bekijk onze installaties

Duurzaam Kootstertille

Als installatiebedrijf bieden we u verschillende mogelijkheden voor het opwekken van groene energie. Hiermee bent u niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Op deze manier bespaart u namelijk aanzienlijk op uw energiekosten. Een van de duurzame technieken die Bijlstra u biedt, zijn zonnepanelen. Zonnepanelen zijn een populaire opwekker van groene stroom. En hoewel de zon niet dagelijks schijnt in Kootstertille, kan een zonnepaneel toch rendabel zijn. Zonnepanelen hebben namelijk geen direct zonlicht nodig om stroom te kunnen opwekken. Hierdoor zijn zonnepanelen zelfs een duurzame optie voor uw woning in of rond Kootstertille. Bekijk het volledige aanbod van duurzame installatietechniek op onze website. 

Duurzame installatietechniek

Op zoek naar een uitdaging in de buurt van Kootstertille?

Bijlstra Installaties is altijd op zoek naar jong talent en gedreven installateurs. Ben je op zoek naar een leuke uitdaging in de buurt van Kootstertille? Kom dan werken of stagelopen bij het leukste installatiebedrijf van Friesland. We bieden je de juiste omstandigheden om het maximale uit jezelf te halen. Met persoonlijke begeleiding en veel vrijheid krijg je bij ons de kans je te ontwikkelen tot de beste installateurs die je kunt worden. Meer informatie en de openstaande vacatures vind je op onze website. We zien je graag tegemoet op de werkvloer! 

Bekijk de vacatures

Meer weten?

Heeft u vragen, wilt u meer informatie of bent u op zoek naar deskundig advies over uw installaties in de buurt van Kootstertille? Neem dan gerust contact met ons op of kom gerust eens langs in ons kantoor. Onze medewerkers staan iedere dag voor u klaar om u te helpen bij al uw installatieproblemen. Wilt u liever een afspraak plannen of op een bepaald tijdstip terug worden gebeld? Geen probleem. Op onze website kunt u gemakkelijk een afpsraak plannen of een terugbelverzoek indienen bij de installatiespecialist van Kootstertille. 

Afspraak plannen

Mis onze aanbiedingen en speciale acties niet! Meld u hier aan voor de nieuwsbrief.