Installatiebedrijf regio Kollumerzwaag


Welkom op de website van Bijlstra Installaties. Uw partner voor al uw installatiewerkzaamheden in de regio Kollumerzwaag. Met aandacht voor uw wensen en uw situatie leveren we de beste service. We zijn gespecialiseerd in zowel het monteren, renoveren en onderhouden van installaties. Hoe groot of klein de installatieklus ook is, de installateurs van Bijlstra staan altijd voor u klaar. Op onze website vindt u een overzicht van wat wij als installatiebedrijf te bieden hebben. Zo kunt u bij ons onder meer terecht voor dak- en zinkwerk, sanitaire installaties, koelingsinstallaties of duurzame producten. Onze medewerkers voorzien u graag van advies en zorgen voor installaties op maat in de regio Kollumerzwaag. 

Bekijk onze installatietechnieken

Service en onderhoud op maat

Met jarenlange ervaring binnen het installatiegebied weten we hoe belangrijk het is om uw installaties zorgvuldig te onderhouden. Om storingen en andere technische ongemakken te voorkomen, is het van belang dit minstens een keer per jaar te doen. Daarom kunt u bij Bijlstra Installaties in de regio van Kollumerzwaag een abonnement afsluiten voor jaarlijks onderhoud van uw cv-ketel, boiler, geiser of andere installatie. Hiermee bent u verzekerd van jaarlijkse controle en betrouwbare installaties. Bovendien is onze service- & storingsdienst met een abonnement gratis voor u. Bekijk de verschillende abonnementen online en verzeker uzelf van een goed functionerende installatie. 

Service & onderhoud

Voor iedereen rondom Kollumerzwaag

Bijlstra Installaties is er voor iedereen in de omgeving van Kollumerzwaag. Voor het onderhoud van de cv-ketel bij u thuis tot het plaatsen van zonnepanelen op een industrieel pand. Met onze jarenlange ervaring weten we precies wat u nodig heeft en kunnen we u optimaal van dienst zijn. Hierbij hechten we veel waarde aan een persoonlijke en eerlijke band. We vertellen u precies wat we gaan doen en luisteren altijd naar uw wensen. Bovendien profiteert u als klant van Bijlstra van onze service. Zo hoeft u nooit iets extra's te betalen in het geval van storing van uw installatie. Kijk op onze website om te zien wat Bijlstra Installaties nog meer te bieden heeft. 

Onze service

Meer informatie

Meer weten over onze diensten in en om Kollumerzwaag? Bekijk onze website of neem gerust contact met ons op. U bent ook altijd welkom voor een persoonlijk gesprek op ons kantoor. Maak hiervoor gemakkelijk online een afspraak of bel met een van onze medewerkers. 

Neem contact met ons op

Mis onze aanbiedingen en speciale acties niet! Meld u hier aan voor de nieuwsbrief.