Installatiebedrijf regio Kollumerpomp


Als het gaat om installatiewerkzaamheden is Bijlstra Installaties het vertrouwde adres in de regio Kollumerpomp. Met onze jarenlange ervaring bieden we oplossingen voor al uw installatieklussen; van klein tot groot, van particulier tot zakelijk en van cv-ketel tot warmtepomp. We staan voor u klaar als het gaat om jaarlijks onderhoud van uw installaties, monteren nieuwe installaties en renoveren uw installatiesystemen daar waar nodig. Bovendien is Bijlstra het installatiebedijrf in de buurt van Kollumerpomp bij uitstek dat 'groen' te werk gaat. Dat betekent dat we ondernemen met oog voor de natuur en het milieu. Zo hebben we ons eigen bedrijfspand voorzien van verschillende duurzame oplossingen, die we ook graag bij u thuis aansluiten. 

Bekijk ons aanbod

Installatietechniek voor Kollumerpomp en omgeving

Op zoek naar een installatiebedrijf in de buurt van Kollumerpomp dat voorziet in onderhoud van uw cv-ketel? Een advies op maat over duurzame oplossingen voor uw bedrijfspand? Of wilt u meer weten over het rendement van een warmtepomp bij u thuis? Voor deze en al uw andere installatievragen bent u aan het juiste adres bij installatiebedrijf Bijlstra (regio Kollumerpomp). We zijn gespecialiseerd in alle facetten van het installatiewerk en voorzien u graag van advies op maat. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje tussen onze duurzame producten. Hier vindt u verschillende mogelijkheden om uw woning in Kollumerpomp of bedrijfspand duurzamer te maken. Van led-verlichting tot waterontharders en van zonnepanelen tot warmteterugwinningssystemen; bij Bijlstra vindt u altijd waar u naar op zoek bent. 

Bekijk onze duurzame oplossingen

Duurzame installaties Kollumerpomp

Duurzaam ondernemen wordt steeds belangrijk. Ook in de regio Kollumerpomp. Een duurzaam bedrijfspand kent namelijk verschillende voordelen. Het is beter voor het milieu, beter voor de energierekening en beter voor de imago van het bedrijf. Hierbij kan een kleine investering al een groot verschil maken. Neem bijvoorbeeld led-verlichting. Led-verlichting gebruikt slechts 10% van de stroom van een gloeilamp. Bovendien gaat led-verlichting erg lang mee. Hiermee is het de meest energiezuinige manier van verlichting. Start daarom vandaag nog met de investering in een duurzamer bedrijfspand in de omgeving van Kollumerpomp. Als duurzame installatiespecialist voorzien we u graag van advies op maat. 

Duurzame installatietechniek

Meer weten over Bijlstra

Wilt u meer weten over wat installatiebedrijf te bieden heeft in de omgeving van Kollumerpomp? Neem gerust eens contact met ons op. Onze medewerkers staan dagelijks voor u klaar om u te voorzien van een antwoord op al uw installatievragen. Bovendien voorzien we u graag van een advies op maat als het gaat om uw installatiewerkzaamheden. Liever bijpraten onder het genot van een bakje koffie? We nodigen u van harte uit om eens langs te komen bij ons op kantoor (via N910 vanaf Kollumerpomp). 

Neem contact met ons op

Mis onze aanbiedingen en speciale acties niet! Meld u hier aan voor de nieuwsbrief.