Installatiebedrijf regio Kollum


Bent u op zoek naar een vertrouwde specialist binnen de installatietechniek in de buurt van Kollum? Dan bent u bij Bijlstra Installaties aan het juiste adres. Wij staan voor installatietechniek van topkwaliteit en leveren service waar u blij van wordt. Onze installateurs hebben jarenlange ervaring met het monteren en onderhouden van verschillende installaties. Daarnaast voorzien ze u graag van advies over duurzame technieken die u helpen om groene stroom op te wekken.

De installatietechniek van Bijlstra

U kunt bij ons terecht voor al uw installatiewerkzaamheden. Van onderhoud tot renovatie en van nieuwbouw tot duurzame installatietechnieken. Voor zowel de particuliere als de zakelijke klant bieden we verschillende installaties. Denk bijvoorbeeld aan verwarmingsinstallaties, koelingsinstallaties, sanitaire installaties of dak- en zinkwerk. Daarnaast sluit u bij ons voordelig een onderhoudsabonnement af voor uw cv-ketel, boiler, geiser of andere installatie. Hiermee wordt uw installatie regelmatig van onderhoud voorzien en garandeert u een langere levensduur ervan.

Service & onderhoud

Onze projecten

Onze installateurs beschikken over voldoende kennis en ervaring om u te helpen bij al uw installatiewerkzaamheden. Ze zijn bedreven in het plaatsen van installaties op kleine schaal, zoals in de bijkeuken van een woning in Kollum. Maar ook op grote schaal hebben we de expertise in huis om u van dienst te zijn. Zo hebben we onlangs nog 250 zonnepanelen geplaatst op het dak van Het Lichtpunt in Kollumerzwaag.

Onze projecten

Uw partner in duurzaamheid

Ook voor duurzame installatietechniek doet u zaken met Bijlstra Installaties. Op onze website vindt u verschillende duurzame technieken die we inzetten om uw huis of bedrijfspand groene stroom op te laten wekken. Voorbeelden hiervan zijn zonnepanelen, led-verlichting, laadpalen, een waterontharder of een wtw-systeem. Op deze manier hebben we ons aandeel in een schoner milieu en zorgen voor een lagere energierekening voor u. Onze installateurs voorzien u graag van advies over de duurzame mogelijkheden voor uw huis of bedrijfspand.

Duurzame technieken

Online offerte aanvragen

Voor meer informatie over onze installatieproducten of –diensten kunt u altijd contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u bij ons eenvoudig online een offerte aanvragen. Zo weet u binnen enkele dagen waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan. 

Offerte aanvragen

Mis onze aanbiedingen en speciale acties niet! Meld u hier aan voor de nieuwsbrief.