Installatiebedrijf regio Holwerd


Bijlstra Installaties is een installatiebedrijf met ruime ervaring in installatietechniek binnen verschillende installatiedisciplines. Zo hebben helpen we u bij de nieuwbouw, verbouw, renovatie of het onderhoud van uw installatie. Bij ons vindt u een ruim aanbod van verschillende installatiesystemen, zoals cv-ketels, boilers, wtw-systemen of een warmtepomp. Bovendien kunt u gemakkelijk een onderhoudsabonnement afsluiten voor elk van deze installaties. Hiermee is uw installatie verzekerd van periodiek onderhoud en geniet u nog langer van uw installatie. 

Van vroeger tot nu

De eerste voetstappen van ons installatiebedrijf zijn gezet in 1997. In dat jaar nam dhr. Jent Bijlstra Technisch Buro Meijer over. Twee jaar later werd de naam van het bedrijf omgedoopt tot Bijlstra Installaties. Vanaf dat moment begon het bedrijf te groeien. Na verschillende vestigingen in Berlikum en Dokkum vindt u ons installatiebedrijf tegenwoordig op het industrieterrein in Dokkum. In de loop der jaren zijn we uitgegroeid tot een gerenommeerde totaalinstallateur in Friesland. Met onze kennis en expertise helpen we iedereen graag aan de beste installaties. Van particulier tot zakelijk. Van Holwerd tot Drachten. 

Onze geschiedenis

De beste service voor u

Als totaalinstallateur doen we er alles aan om u tevreden te stellen. We zorgen er daarom altijd voor dat u op de hoogte bent van de ontwikkelingen en communiceren open en eerlijk naar u. Daarnaast kunt u altijd op ons rekenen. Onze storingsdienst is namelijk 24/7 bereikbaar. Zo hoeft u nooit lang te wachten op hulp wanneer uw installatie te kampen heeft met een storing. 

Onze service

Werken bij Bijlstra?

Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de installatietechniek? Kom dan werken of stage lopen bij Bijlstra Installaties. In een team van jonge en enthousiaste werknemers geven we u de ruimte u te ontwikkelen op een manier die bij u past. Daarnaast zorgen we ervoor dat u de mogelijkheid krijgt om aan de hand van goede begeleiding zelfstanding te groeien in uw vak. Bekijk onze vacatures of dien een open sollicitatie in via de website! 

Onze vacatures

Installatiebedrijf in de regio Holwerd

Bent u op zoek naar een vertrouwd adres als het gaat om installatietechniek in de regio Holwerd? Dan zit u goed bij Bijlstra. Bekijk ons aanbod, vraag een offerte aan of neem gerust eens contact met ons op voor meer informatie.

Natuurlijk kunt u ook direct online een onderhoudsabonnement afsluiten! 

Onderhoudsabonnement afsluiten

Mis onze aanbiedingen en speciale acties niet! Meld u hier aan voor de nieuwsbrief.