Installatiebedrijf regio Friesland


Welkom op de website van Bijlstra Installaties. Wij zijn dé totaalinstallateur van Friesland en staan klaar voor al uw installatiewerkzaamheden.

Wie zijn wij?

Bijlstra Installaties is een gerenommeerd installatiebedrijf gelegen in Dokkum, Friesland. Met onze jarenlange ervaring en ons servicegerichte vakmanschap zetten we ons als totaalinstallateur dagelijks in om u van dienst te zijn. We zijn gespecialiseerd in zowel het onderhouden als het plaatsen van installaties. Daarnaast voorzien we u graag van advies om uw woning of bedrijf duurzamer te maken. Onze kracht ligt in de combinatie betrouwbaarheid en kwaliteit. We zijn eerlijk en integer naar onze klanten en streven met behulp van slimme en creatieve oplossingen altijd naar een uitmuntend resultaat. 

Over ons

Wat doen wij?

Bij ons kunt u terecht voor al uw installatiewerkzaamheden. Zo bieden wij u verschillende onderhoudsabonnementen waarbij u kunt kiezen voor periodiek onderhoud aan bijvoorbeeld uw cv-ketel, boiler of geiser. Ook voor nieuwe installaties – zoals koelings-, verwarmings- en sanitaire installaties – bent u Bijlstra Installaties aan het juiste adres. Onze gecertificeerde installateurs doen er alles aan om uw wensen te vervullen en voorzien u graag van een advies op maat. Bovendien zijn wij ook gespecialiseerd in duurzame installaties, zoals zonnepanelen, De Blauwe Molen en ledverlichting. Of het nu gaat om nieuwbouw, verbouw, renovatie, onderhoud, service of totaalprojecten; dé totaalinstallateur van Friesland staat voor u klaar. 

Lees meer over installaties

Wat zijn onze idealen?

Een belangrijk uitgangspunt van Bijlstra Installaties is onze service. Wij zien service als een product. We willen niets liever dan u zo tevreden mogelijk maken. Daarom kunt u bij ons rekenen op onze 24/7 service- en onderhoudsdienst. Hierdoor zijn wij dag en nacht bereikbaar en staan we zo snel mogelijk bij u op de stoep om een storing of probleem met uw installatie te verhelpen. Zo helpen we iedereen aan de beste installaties. 

Onze service

Blijf op de hoogte! Meld u nu aan voor de nieuwsbrief.Mis onze aanbiedingen en speciale acties niet! Meld u hier aan voor de nieuwsbrief.