Installatiebedrijf regio Falom


Voor al uw installatiewerkzaamheden bent u aan het juiste adres bij Bijlstra Installaties. Onze ervaren installateurs beschikken over de nieuwste installatietechnieken om uw pand te voorzien van de beste installaties. Bovendien hebben wij jarenlange ervaring met de nieuwbouw, renovatie en onderhoud van alle soorten installaties op verschillende plekken. Van een agrarische installatie op een boerderij in De Falom tot fabrieksinstallatie op het industriegebied van Leeuwarden.

Uw installatie, onze zorg

Een goede werking van de installatie verhoogt uw comfort en is beter voor uw gezondheid. Daarom helpen onze installateurs u graag op weg bij het onderhouden en monteren van uw installaties. U kunt bij ons terecht voor verschillende installatietechnieken, zoals sanitaire installaties, verwarmingsinstallaties, dak- en zinkwerk of camerabeveiliging. Daarnaast sluit u bij ons voordelig online een onderhoudsabonnement af. Zo bent u verzekerd van periodieke reiniging en controle van uw installatie en bespaart u hoge reparatiekosten.

Bekijk onze installaties

Van De Falom tot Leeuwarden

Wij zijn er voor iedereen. Dat betekent dat wij er zijn voor de particulier, de zakelijke klant, de aannemer, de agrarisch ondernemer en de rijksoverheid. Voor ieder pand en iedere situatie bieden onze installateurs uitkomst. We luisteren naar uw wensen en gaan graag met u om tafel om u te voorzien van de beste installatietechniek voor uw situatie. Bovendien beschikken wij over jarenlange ervaring op verschillende installatiegebieden. Zo helpen we de agrarisch ondernemer in De Falom aan duurzame installaties en zorgen we voor efficiënt onderhoud van industriële installaties in Leeuwarden. 

Onze klanten

De service van Bijlstra

Onze service is gericht op u. Hiermee bedoelen we dat we alles doen om u tevreden te stellen. Zo kunt u ons 24 uur per dag en zeven dagen in de week bereiken wanneer uw installatie een storing heeft. Onze installateurs komen vervolgens meteen naar u toe om de storing te verhelpen. Daarnaast vinden we het belangrijk dat u weet wat u van ons kunt verwachten. Daarom garanderen we bij Bijlstra:

Een kwalitatief goed product

Tijdige levering van het product

Service als er iets met het product is 

Lees meer

Uw vertrouwde specialist

Bent u op zoek naar een vertrouwde installatiespecialist in de regio van De Falom? Zoek dan niet langer. Wij helpen u graag verder aan een aangename leefomgeving met de beste installaties, periodiek onderhoud en een 24/7 storingsdienst.

Vraag eenvoudig online een offerte aan of sluit uw onderhoudsabonnement meteen af! 

Meer informatie

Wilt u meer weten over onze installaties of heeft u vragen over onze diensten? Neem dan contact met ons op of kom eens langs bij ons kantoor. 

Neem contact op

Blijf op de hoogte! Meld u nu aan voor de nieuwsbrief.Mis onze aanbiedingen en speciale acties niet! Meld u hier aan voor de nieuwsbrief.