Installatiebedrijf regio Engwierum


Installatietechniek in alle soorten en maten; bij installatiebedrijf Bijlstra vindt u altijd de juiste oplossing voor elk installatieprobleem in de regio Engwierum. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe cv-ketel, geiser of boiler; Bijlstra Installaties heeft het allemaal. Bovendien zijn we er niet alleen voor nieuwe installaties, maar verzorgen we ook het onderhoud van uw huidige installatie en voeren we renovatie uit waar nodig. Ook voor duurzame oplossingen voor uw woning of bedrijfspand in Engwierum kunt u bij ons terecht. Bij ons vindt u uiteenlopende installaties die gemakkelijk te plaatsen zijn en bijdragen aan een duurzamere uitstraling van uw pand. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. 

Bekijk onze installaties

Installaties regio Engwierum

Bij Bijlstra Installaties kunt u terecht voor allerlei soorten en maten installaties in en om Engwierum. Van klein tot groot, voor particulier of zakelijk gebruik en van regulier tot extra duurzaam. Bij ons vindt u onder andere verschillende verwarmingsinstallaties. U kunt hierbij denken aan een warmtepomp, cv-ketel of een warmteterugwinningssysteem. We voorzien u hierbij graag van advies op maat, zodat u altijd kiest voor een installatie die past bij uw situatie. Daarnaast leveren we ook sanitaire installaties, koelingsinstallaties, dak- en zinkwerk en camerabeveiliging. Kortom, het grootste aanbod installaties vindt u bij Bijlstra Installaties; de installatiespecialist in de omgeving van Engwierum. 

Bekijk onze installatiechniek

Onderhoudsabonnement Engwierum

Hoewel het misschien niet zo lijkt, is onderhoud van uw installaties van groot belang. Door uw installatie goed te onderhouden verkleint u de kans op storingen, voorkomt u gevaarlijke situaties en verlengt u de levensduur van de installaties. Op deze manier komt u niet voor onverwacht hoge reparatiekosten te staan. Sluit daarom eenvoudig een onderhoudsabonnement af bij Bijlstra Installaties voor uw installatie in de buurt van Engwierum. Hiermee bent u verzekerd van jaarlijks onderhoud aan uw installatie en profiteert u bovendien van gratis service wanneer er wel iets aan de hand is met uw installatie. Kies voor een onderhouds-, service- of all-in abonnement en geniet zorgeloos van uw installatie in de regio van Engwierum.

Bekijk onze abonnementen

De installatiespecialist voor Engwierum

Kom in contact met Bijlstra Installaties. We vertellen u graag meer over wat we u te bieden hebben. Daarnaasst voorzien we u graag van advies op maat als het gaat om uw installatiewerzaamheden. Neem daarom gerust eens contact met ons op of bezoek ons kantoor in Dokkum voor een persoonlijk gesprek (via N358/N361 vanaf Engwierum)

Neem contact met ons op

Mis onze aanbiedingen en speciale acties niet! Meld u hier aan voor de nieuwsbrief.