Installatiebedrijf regio Ee


Welkom op de website van Bijlstra Installaties; de installatiespecialist van Friesland en Ee. We staan dagelijks voor u klaar om u te helpen bij al uw installatievragen. We hechten veel waarde aan een persoonlijke relatie met onze klanten en denken daarom graag met u mee over installatieoplossingen voor uw bedrijfspand of woning. Daarom sluit u bij installatiebedrijf Bijlstra gemakkelijk online een onderhoudsabonnement af, vindt u bij ons de beste installaties en ontvangt u van ons vrijblijvend duuraam advies. Neem voor een volledig aanbod van onze producten en diensten een kijkje op de website of neem gerust contact met ons op. 

Bekijk ons aanbod

Duurzame installatietechniek Ee

In een tijd waarin het klimaat onder druk staat, is het belangrijk om energie op een duurzame manier op te wekken. Daarom biedt Bijlstra Installaties verschillende duurzame installatietechniek in en om Ee. Hiermee draagt u bij aan schoner milieu en bespaart u bovendien veel kosten. Neem bijvoorbeeld onze duurzame zonnepanelen. Door het gebruik van zonnepanelen profiteert u op ieder moment van de dag van groene energie, zelfs wanneer de zon niet schijnt in Ee. Ook onze led-verlichting is een eenvoudige manier om uw huis of bedrijfspand duurzamer te maken. Led-verlichting gebruikt slechts 10% van de stroom in vergelijking met tl-buizen en gloeilampen, waardoor u niet alleen het milieu minder belast, maar ook uw portemonnee. Bekijk alle duurzame mogelijkheden op onze site. 

Duurzame installatietechniek

Onderhoudsabonnement Ee

Onderhoud van uw installatie is van levensbelang. Niet alleen voor de installatie, maar ook voor uzelf. Wanneer een installatie niet goed wordt onderhouden kan dit leiden tot storingen, lekkages of lager rendement. Daarom adviseert installatiebedrijf Bijlstra om uw installatie jaarlijks te laten controleren door een ervaren monteur. In en om Ee kunt u eenvoudig een abonnement afsluiten voor periodiek onderhoud. Kies voor een onderhoudsabonnement, serviceabonnement of een all-in abonnement. Hierbij bent u verzekerd van een jaarlijkse controle van uw installatie en betaalt u nooit extra wanneer er wel iets mis is met uw installatie. Sluit vandaag nog uw abonnement af bij Bijlstra Installaties. 

Abonnement afsluiten

Volg ons op Facebook!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en speciale aanbiedingen. Laat uw e-mailadres achter in de banner hieronder en ontvang periodiek een nieuwbrief met alle laatste ontwikkelingen. Meer informatie over onze diensten en producten? Neem dan gerust eens contact met ons op of kom eens lang op ons kantoor in Dokkum (via N910 vanaf Ee). 

Neem contact met ons op

Mis onze aanbiedingen en speciale acties niet! Meld u hier aan voor de nieuwsbrief.