Installatiebedrijf regio Eastermar


Welkom op de website van Bijlstra Installaties; de specialist op het gebied van installatietechniek in de regio van Eastermar. Voor iedere installatieklus staan we voor u klaar. Of het nu gaat om onderhoud van uw cv-ketel, de renovatie van uw dak- en zinkwerk of het plaatsen van camerabeveiliging bij een industrieel pand; met onze jarenlange ervaring weten we precies hoe we u het beste van dienst kunnen zijn. We zorgen altijd voor de beste oplossing voor uw situatie. Dit doen we overigens niet alleen, maar samen met u. We luisteren naar uw wensen en geven u deskundig advies waar nodig. Bekijk het volledige aanbod diensten en producten op onze website en ontdek wat Bijlstra Installaties u te bieden heeft. 

Bekijk ons aanbod

Onze installaties voor Eastermar

Voor elke installatieklus in de omgeving van Eastermar biedt installatiebedrijf Bijlstra een uitkomst. Onze ervaren installateurs weten precies wat uw installatie nodig heeft en denken altijd met u mee. Ze geven u bovendien graag advies over uw installatiewerkzaamheden. Is uw cv-ketel toe aan een onderhoudsbeurt? Wilt u uw dak- en zinkwerk renoveren? Of wilt u sanitaire installaties laten plaatsen in een grote fabriekshal? Geen probleem. Bijlstra Installateis is er zowel voor de particuliere als de zakelijke klant rondom Eastermar en is van alle markten thuis. Bekijk ons aanbod installaties op de website of neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en producten. 

Onze installatietechniek

Voor een duurzaam Eastermar

Bijlstra Installaties levert niet alleen maar 'gewone' installaties, maar biedt ook de mogelijkheid voor duurzame installatietechniek in en rond Eastermar. We geloven in een schoon milieu door duurzame energie op te wekken. Daarom kunt u in de regio Eastermar nu bij Bijlstra terecht voor verschillende duurzame installaties. Zo bieden we zonnepanelen, zonneboilers, waterontharders. wtw-systemen, laadpalen, led-verlichting en warmtepompen. Met deze duurzame investeringen, investeert u niet alleen in een schoner klimaat, maar ook in een lagere energierekening. Onze duurzame installatietechnieken zorgen namelijk voor een efficiënter verbruik, waardoor er minder energie verspild wordt. Bekijk het volledige aanbod duurzame producten op onze website. 

Bekijk onze duurzame installatietechniek

Contact met Bijlstra

Vragen, meer weten of op zoek naar deskundig advies over uw installatiewerkzaamheden in en rondom Eastermar? Onze medewerkers staan dagelijks voor u klaar om een antwoord te geven op al uw vragen. Neem gerust contact met ons op of kom eens langs in ons kantoor. En vergeet ons niet te volgen op social media. 

Neem contact met ons op

Mis onze aanbiedingen en speciale acties niet! Meld u hier aan voor de nieuwsbrief.