Installatiebedrijf regio Drogeham


Welkom op de website van Bijlstra Installaties. Wij zijn de specialist voor al uw installatiewerkzaamheden. Met een team van gerenommeerde installateurs staan we iedere dag voor u klaar om u te helpen bij het monteren, installeren, onderhouden en renoveren van uw installaties. Als installatiespecialist helpen we particuliere en zakelijke klanten door heel Friesland aan de beste installaties. Zo ook in Drogeham. Bekijk onze website voor een compleet overzicht van de producten en diensten die we u te bieden hebben. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op of kom eens langs op ons kantoor.

Bekijk onze installatietechniek

Service & onderhoud Drogeham

Als installatiespecialist weten we als geen ander hoe belangrijk het is om installaties periodiek te onderhouden. Op deze manier voorkomt u hoge reparatiekosten, bent u goed voor het milieu en profiteert u altijd van een optimale werking van uw installatie. Sluit daarom vandaag nog eenvoudig een onderhoudsabonnement af bij Bijlstra. Hiermee bent u in de regio van Drogeham verzekerd van een jaarlijkse installatiecheck en hoeft u nooit extra te betalen als er iets mis is met uw installatie. Per installatie kunt u kiezen voor verschillende abonnementen: een serviceabonnement, een onderhoudsabonnement of een all-in abonnement. Kies het abonnement dat bij u past en vraag gemakkelijk online een abonnement aan. 

Onderhoudsabonnement afsluiten

Duurzame installatietechniek Drogeham

Duurzame installaties worden steeds populairder. Niet alleen omdat ze beter zijn voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Zo bespaart u met een warmtepomp al gauw tientallen euro's per maand op uw energierekening. Daarom bieden we als duurzaam installatiebedrijf verschillende duurzame producten. Van zonnepanelen tot warmtepompen en van laadpalen tot led-verlichting. In Drogeham en omstreken voorzien we u graag van duurzame installatietechniek die past bij uw situatie. We denken hierbij graag met u mee. Neem contact met ons op voor een advies op maat of bekijk ons complete aanbod op de website. 

Bekijk onze duurzame installatietechniek

Neem contact met ons op

Heeft u vragen, wilt u meer informatie of bent u op zoek naar advies op maat? Neem dan gerust eens contact met ons op. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar om u te helpen bij al uw vragen. Daarnaast bent u ook altijd welkom voor een vrijblijvend gesprek bij ons op kantoor in Dokkum (via N356 vanaf Drogeham). Maak online een afspraak of loop gerust eens binnen. 

Maak een afspraak

Mis onze aanbiedingen en speciale acties niet! Meld u hier aan voor de nieuwsbrief.