Installatiebedrijf regio Driesum


Laat de installateurs van installatiebedrijf Bijlstra uw installatie verzorgen. Met onze jarenlange ervaring weten wat voor onderhoud uw huidige installatie nodig heeft om langer mee te gaan en zijn we bedreven in het plaatsen van nieuwe installaties. Op deze manier voorkomt u hoge reparatiekosten en bespaart u veel geld op uw energierekening. Ga daarom voor al uw installatiewerkzaamheden naar Bijlstra Installaties. Onze deskundige installateurs staan altijd voor u klaar en nemen de zorg voor uw installatie in handen. Uw installatie is onze zorg. 

Over Bijlstra

Bijlstra Installaties is een installatiebedrijf gevestigd in Dokkum, in de regio van Driesum. Als totaalinstallateur hebben we de kennis en expertise in huis om u te helpen bij de nieuwbouw, verbouw, renovatie en het onderhoud van uw installatie. Dit doen we niet alleen bij u thuis, maar ook op uw werk. Onze installateurs hebben veel ervaring met het plaatsen en onderhouden van zowel kleine als grote installaties en voorzien u graag van advies. Bovendien is Bijlstra Installaties een voorloper van duurzaamheid. Met innovatieve installatietechnieken helpen we u graag om uw huis of bedrijfspand duurzamer te maken. 

Over ons

Onze installatietechniek

Bij ons heeft u de keuze uit een ruim aanbod van verschillende installatietechnieken. Zo helpen uw huis of pand graag op de juiste temperatuur met onze slimme verwarmingsinstallaties en koelingsinstallaties, zoals een cv-ketel of een airconditioning. Daarnaast zijn we er ook voor uw veiligheid. Onze installateurs voorzien u van moderne camerabeveiliging en betrouwbare brandpreventie installaties. Ook voor de afvoer van water kunt u bij ons terecht. Zowel voor binnen als voor buiten. We helpen u namelijk graag bij het aanleggen van sanitaire installaties of het herstellen of vernieuwen van uw dank- en zinkwerk

Bekijk onze installatietechniek

Onderhoudsabonnementen

Regelmatig onderhoud van uw installaties is belangrijk voor u en uw installatie. Hiermee bespaart u namelijk veel geld op uw energierekening en voorkomt u situaties die schadelijk zijn voor uw gezondheid. Bovendien verlengt u de levensduur van uw installatie op deze manier. Sluit daarom voordelig een onderhoudsabonnement af bij installatiebedrijf Bijlstra. Uw onderhoudsspecialist in de regio van Driesum. 

Onderhoudsabonnement afsluiten

Offerte aanvragen

Weten waar u aan toe bent en benieuwd naar onze prijzen? Vraag eenvoudig online een offerte aan op onze website. U krijgt zo snel mogelijk reactie van ons!

Offerte aanvragen

Mis onze aanbiedingen en speciale acties niet! Meld u hier aan voor de nieuwsbrief.