Installatiebedrijf regio Drachten


Bijlstra Installaties is al jaren het vertrouwde adres voor al uw installatiewerkzaamheden. Met kennis, kunde en aandacht voor uw wensen zijn we altijd op zoek naar de beste oplossing. Installatie-oplossingen voor op kantoor, in de fabriek, op de boerderij of gewoon bij u thuis; onze specialisten gaan altijd tot het gaatje om de beste kwaliteit te leveren. Dit doen we niet alleen met de beste installatietechniek, maar ook met de beste service. Wij hechten veel waarde aan een persoonlijke band met de klant en zijn altijd eerlijk en transparant over onze werkzaamheden. Zo bent u altijd verzekerd van betrouwbare service en komt u nooit voor verrassingen te staan. Kies daarom voor Bijlstra Installaties voor al uw installatiewerkzaamheden in de regio Drachten.  

Leer ons kennen

Onze installaties op een rij

Onze installateurs zijn gespecialiseerd in alle facetten van de installatietechniek; nieuwbouw, renovatie en onderhoud. Binnen deze richtingen hebben wij veel te bieden. Zo kunt u bij ons terecht voor verschillende warmteinstallaties zoals warmtepompen, cv-ketels of luchtverwarmers. Daarnaast brengen wij uw leefomgeving ook graag op de juiste temperatuur met onze koelingsinstallaties. Hierbij kunt u denken aan airco's, ventilatiesystemen of bodemenergie. Als totaalinstallateur kunt u bovendien bij ons terecht voor alle andere installatietechniek zoals sanitair, dak- en zinkwerk en camerabeveiliging. Bekijk ons complete aanbod op de website en ontdek wat Bijlstra Installaties u te bieden heeft. 

Bekijk onze installatechniek

Duurzame installaties op maat

Wij zien onszelf als een 'groen' installatiebedrijf. Dit betekent dat we graag meewerken aan een schoner milieu en het opwekken duurzame energie. Daarom kunnen zowel zakelijke als particuliere klanten bij ons terecht voor duurzame installatietechniek. We zetten onze kennis graag in om uw pand een stukje duurzamer te maken daar waar het kan. Dit heeft niet alleen voordelen voor het milieu, maar ook voor u. Hiermee profiteert u namelijk van een lagere energierekening. Op onze website vindt u verschillende duurzame producten zoals zonnepanelen, zonneboilers, wtw-systemen en laadpalen. Staat uw beoogde duurzame investering er niet tussen? Wij helpen u graag verder op een manier die bij u past. Bekijk ons aanbod en kies ook voor groen! 

Onze duurzame installaties

Online offerte aanvragen

Om het u gemakkelijk te maken, kunt u bij installatiebedrijf Bijlstra online een offerte aanvragen. Op deze manier kunt u op onze website uw wensen voor uw installatiewerkzaamheden doorgeven en ontvangt u zo snel mogelijk van ons een overzicht met daarop de verwachte kosten. Heeft u vragen, wilt u meer informatie of bent u op zoek naar deskundig advies? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar om u te helpen.

Voor al uw installatiewerkzaamheden in de regio Drachten gaat u naar Bijlstra Installaties! 

Offerte aanvragen

Mis onze aanbiedingen en speciale acties niet! Meld u hier aan voor de nieuwsbrief.